tak vymenené držiaky výfuku aj keď buchotal ochranný plech okolo výfuku ktorý sa asi ohol pri nasádzaní kardanu , vimenená aj vodiaca kladka a remen, pískanie zmizlo ale stále to tiká... + video tikania...
Zdravím ťa sledujem tvoj príbeh a čakám ako to dopadlo stým starým motorom mám na mysli čo to sposobilo to zadretie.Lebo neverim že sa iba povolila daka šroba a bum hotovo.Skús to rozobrat a pofotit čo tam vlastne prdlo.Ja som vydel podobné niečo na korejskom motore ale tam bolo evidentne vidno že motor isiel dlhodobo bez oleja a to sposobilo zadretie ojničneho ložiska aš ušla ojnica von cez blok.To bol stary hyundai accent.Že či už idu mať aj M43 daku skrytu vadu to dufam nie .
ked ti mám pravdu povedat este som ho nerozoberal ta k neviem, mechanik mi povedal že na 89 percent zlý olej, hned sa ma spýtal či som nemenil nedávno olej a či bol čapovaný zo suda, olej som menil v oil partnery tu v ba, prvý krát som mal olej svoj tuším valvoline 10w40 teraz ked som bol naposledy vo februáry dávali mi tam oni ževraj shell 10w40 zo suda... tak neviem a či tam dali vobec taký ako mám na štítku...ak mal nejakú čistiacu zložku čo mohla odlepiť kúsok karbónu z motora čo mohol upchat dole mazanie netuším, ale ked ho budem náhodou rozoberat tak dám vediet, motor mám v seredi a nejak sa nemám k tomu aby som sa vnom špáral, ale zaujíma to aj mna...
No a dnes som našiel nezapojený konektor na vakuum kontrol , načo to vlastne je a ako to funguje, nezdá sa mi že by sa niečo zmenilo na chode motora... diel č.5 , ešte že som si ich všetky pooznačoval páskou, šak aj podla nej som ho našiel
som pozeral auto zo spodu že čo ma ešte čaká a diferák je pekne otečený no zatial s ním niesu problémy tak uvidíme...aspom som skontroloval pomer či sedí: I=44:13=3,38
prvy krat vidim, ze niekto tam ma ten stitok.. vacsina ho ma prec davno
ako si ho overoval ? ja to poznam tak, ze mas dole diferak, a oznacis si poloos, a tocis stvorlistkom, a kolko otacok da na jedno otocenie poloosi, tak taky je pomer..
Dnes som dal do auta konečne nemrznúcu zmes lebo po výmene motora som tam v časovej tiesni nehal len čistu vodu tak može už aj mrznút zajtra ešte odmerám že do mínus koľko... a skontrolujem či som to dobre ovzdusnil, nejak sa mi to nezdalo no ponáhlal som sa...