Vymena bola urobena behom troch hodin. Nastatia sa krcilo iba rameno takze nebolo treba nic vytahovat :) Auto uz opat jazdi bokem no treba este odvzdusnit zadnu stranu lebo pri tomto ukone som uz nebol a odvzdusnovalo sa podla kamaratovej teorie ktora zjavne nefunguje lebo pedal je makky jak sracka
Sikovni ste! :) . Ja som si vzdy myslel ze pri takomto crashi mozu lietat obrubniky, ploty, znacky, stromceky, ale E34 prezije snad vsetko , lenze podla toho co si vravel tak to ani nebola nejaka megašupa, takze to asi nebude az take neznicitelne ako som si vzdy predstavoval . Neva, hlavne ze je zasa v plnej polnej. Neroztrieskaj to dakde... tento tyzden by som rad siel na touge
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai! E30 M52B25DET
No ked sa to trafi len gumou ze sa to vyzuje (tak jak ja trojku vtedy) tak sa da ale jak to napali do kolesa tam to uz nema co stlmit Tiez pozeram na tu rychlost, ja by som sa len odhodlaval to opravit tak 2 tyzdne No túž by sme mohli dat no musim ist nazut dake gumajzne
Mame tu nejaky mini progressss. Modra 525i sa uz dotiahla pred garaz zacalo sa s ocistou zadnej napravy ktora sa coskoro nahodi na auto. Okrem toho bola 540 nad jamou a cele predna naprava bola uvolnena Tie silony sa mu asi nepacia. Silentbloky prevodovoky boli taktiez trozku dost uvolene dokonca az tak ze tan neboli matky :) Priemerna psotreba na 540 je 21L ked sa mu dava kakauko , kolko to ma spotrebu pri lahkej nohe neviem ale tych 21 je si myslim ze je uplne super :)
E53 4.4i on E32 730iA on E32 740iA on E32 pickup on E34 540i on E34 525i on E34 525tdsA off
teraz ma napadlo, že to mohli byť tie weirdo vibracie, čo som ti spomínal keď som šiel k frajerke domov. Skúsime ich zalepiť + selflock matky a ak to nepomôže, tak natrvdo nabodovať matky ku štiftom.
Mali sme karsny piatok a tak sme sa rozhodli ze by nebolo odveci si ist trosku zajazdit. Takze sa natankovalo skontorlovali sa kolesa a islo sa na nemenovane miesto. Zatial iba jedno videjko od SD ale pracujem na dalsom.
E53 4.4i on E32 730iA on E32 740iA on E32 pickup on E34 540i on E34 525i on E34 525tdsA off