Nacom sa vozia stokari a.k.a oldchool crew ? Som sa nad tym minule zamyslel a az som sa zasmial je to fakt dost zle

Tak napriklad ja (
bnykolass)
Ako dailycar mam Ford Fiestu 1.8D z roku 96. Nonturbo, nonservo, nonklima, no proste tam nieje nic iba 3x pedale a jeden volant.
Auto som kupil za 250e od starsej pani a ani nie za polrok som na tom aute nabehal 18000km Stale ma to iba 2x vymenu oleja filtre a jedno lozisko.
Inak auto v zime zle startuje zle ide vsetko je vymlatene vsetko hrkoce vrzka ale aj tak ho lubim lebo ma odvezie vsade kde potrebujem <3
No ale inak mam v garazi 525i ktora je rozobrata a 540i ktora je tiez rozobrata takze cele zle !!!!
Este jeda fotka ako fiesta zrusila vianoce

Jakub (
kobrakai)
On sa momentalne vozi by foot.
Pred polrokom mal ford orion tiez nonturbo nonservo nonklima uplna holota! Tam praskli rozovody a tak si ku kupil fabia praktik na ktorej sme boli pre v8 mtor do prahy. Auto ho omrzelo a tak auto asi pred mesiacom predal. Samozrejme den nato novemu maitelovy praskla rozvodova retaz kedze auto malo cerstvych 100 000

Momentalne nema teraz nic na vozenie okrem 525i ktora caka na poskladanie.
Mato (
fiizk)
No opisat jeho bude tazke

Ako dailycar ma rumuna a.k.a dačia. Je to firemne auto a myslim si ze je natom najlepsie z nas vsetkcyh. Okrem toho ma 318i e36 ktora je scasti pojazdna len nema baterku nejde mu kurenie a odvzdusnovaci ventil chaldicu musi byt povoleny a pravidelne musi dolievat vodu. A samozrejme letne kolesa v zime

Dalsie auto ma 730i V8 zatial bez prevodovky. Toto auto stoji uz mozno polroka kedze si sneho pozical prevodovku do drift 740id.

Denis (
dendo)
Denis si donedavna prdkal do roboty na simsone no to ho v zime omrzelo tak to predal a kupil si legenarnu chrchlu a.k.a. 324d šalat edišn. Auto jazi na uplne vsetko co sa naleje do nadrze ! asi jedine plus. Okrem toho ma konecne pojazdnu 325i m52 :)
Andrej (
Andrew0107)
Inak velmi haluzny typek

O jeho autach moc neviem. Viem ze ako daily car ma nejaku almeru o ktoru sa poctivo stara tak ako vsetci o svoje dailycar

Okrem toho ma e30 m50