... všetko o BMW ...
depressman napísal:Pocuj ak by si potom chcel M-Tech naraznik tam moj bude na predaj za rozumnu sumu...) Original BMW. Davam ho dole, lebo pride mi troska iny diel dopreduLen dosetrim par korun.
depressman napísal:Uff. Cenu neviem zatial, okolo 100-150Eur. S tym ci sadne ti neviem poradit ja mam 2001 po FL, ale podla mna by s tym nemal byť problem.
depressman napísal:Nie. Je ako novy, ziadne zlamaniny ani nic podobne....) Ale budes musiet prelakovat lebo ja mam cierne auto
depressman napísal:Mno mne treba cca tak 1mesiac musim este dosetrit, lebo teraz som mal tiez zopar vydajov, sice malých ale pozbierali sa a 200Eur fuc.....TO je strasne s tym eurom, tu 10 tu 30, tu 20 tu 100 a ani nevies jak a prazda penazenka
Marty-N napísal:
...ani mi nehovor...vyberieš z bankomatu 50ku a ani nwvies ako je fuč...inak mam otazocku,na narazniku su oterove lišty,ale ja ich mam aj s chromovou lištou.na tvojom neni asi ta chromova lišta,lebo pozerl som nejake fotky na nete a M narazniky ich tusim nemajuaspon sa mi tak zda...
depressman napísal:eee--- ziadny chrom
Maco napísal:
Neneee :) M listy su bud tie zdrsnene alebo vo farbeinac peknyyy kocaar
23i je fajnovy a ked vykuchas kat tak to veeelice fajne znie
Marty-N napísal:
...snad niekde zozeniem aj na boky aj na zadok cierne,vyzeralo by to asi blbo keby na bokoch a zadku bol chrom a na predu nene..inak dakujem za koment auta,2.3 neni špatne ale uz mi to nestaci,3.0D by bolo o inom
Maco napísal:
Mozem len odporucit![]()
Marty-N napísal:
..ide to pekne ze?!...mas manual alebo tiptronic?