... všetko o BMW ...
danko2002 napísal:Tvoje auto je mi nejake povedome...
Nie si nahodou z MA?
Maco napísal:Za mna osobne sa mi to absolutne nepaci, prepac ze to nazvem ale je to hnusne, bud to dat prelakovat na ciernu alebo potiahnut kozou/alcantarou, toto vazne nie je to praveAle je to tvoje auto takze ked tebe sa to paci co ja sa do toho trepem
![]()
Marty-N napísal:
..ako som už spomenul,čierne som to nechcel,uplne by som to "zabil",ty máš iný interier tebe čierny dekor sadne...mal som na ruke aj čierne lišty ale nie...a čo myslíš ako to bude vizerať ked to bude alcantarou?....tak isto iba s efektom,že keď po tom prejdeš,narobí to čiary a obrazce...výška chupu je asi rovnaká ako u alcantare...keby som lakoval tak jedine svetlé farby,čiernu vôbec...fotky su na rýcho,cez fón,nafotím to poriadne...ako som spomenul treba to vidieť "live" ...ako píšeš ty,tak také až HNUSNÉ to určite neni,inak by som to tam nenechal a hneď by som zhánal iný dekor...nenisom na tuzing pičovinky a ani žiadne kolotoče,takže pokial by to bolo na "grc" už by to tam nebolo
Maco napísal:
Vsak jasne je hlavne ze sa to tebe paciJa ked pocujem flock tak sa mi hned vybavi taky ten modry tuzersky a hned ma striasa tekz mozno preto
Potom povedz ci sa to droli alebo jak moc sa to spini a tak.
Maco napísal:A ze to niekedy da zabrat to rozoberanieUz som to absolvoval a vsetko islo rychlo az ked som narazil na dvierka od radia
tam som sa zasekol a dve hodiny lamentoval
az som sa pozrel z dola a tam tri slniecka zaistovacie sup dole a hele bolo to v rukach
Je to jednoduche auto ale niekedy vie pekne pit krv