7 litrov ojeja doma,dufam ze bude stacit,olejovy filter tiez doma,CRC motor flush tiez doma,lepidlo na celne okno tiez doma.a v piatok sa moze zacat s vymenou :)...inac vymenim si celne aj sam ci radsej dat do servosu za 70€??? :-/
stale uvazujem,ale chcelo by to asi benzinik,takze ak ma niekto zaujem o auticko,nech sa mi ozve a ako som zistil podla krakenovych slov,je to samosvor.ak sa podari predat bude mi za tym autom smutno,kedze som si s nim stravil tolko casu
takže dnes pribudli xenony (4300K), v interieri vymenene vsetky ziarovky za ledkove, capy riadenia su v kufri. zajtra pridam nejake foto,dnes som sa tak tesil z xenonov ze som to aj odfotit zabudol
dakujem :),su z e34,kupil som ich za 100 eciek,akurat spolujazdcova ma trochu kozu popraskanu,inac su celkom pekne vzhladom na vek.hlavne ze maju vyhrev v tychto teplotach :)
no ja ju pod cenu nedam za par supov to si ju radsej necham a dokupim si este jednu,lebo s touto som uz tolko casu stravil a tolko lasky do nej vlozil zeby mi to bolo luto za lacno predat i ked na slovensku je trosku problem predat auto v realnej cenovej hladine,aspon o 300€ by som chcel viac,ale to by mi pol roka ani nikto nezavolal
ono sa to vobec nezda,ale kazda prkotinka co dam do auta nieco stoji,tu 20 eur tam 50 a sa to nazbiera a hned je tu cena za ktoru si mozem kupit este jedno auto