je tu ticho lebo som to riesil no zatial cakam na doklady origo samozrejme mali by mi uz prist lebo tie co mi poslal predavajuci som pri otvoreny obalky dostal slabsi infarkt. No tak poporiadku bola to riadna makacka dost na nervy behanie po uradoch a polici v cz kde som potom zistil ze spz ktore boli na aute a tp ktory som dostal pri kupe je chujovina spz boli s bmw 525i zelenej farby a taktiez TP ktory som dostal pri kupe bol len na pocitaci upraveny tak aby pasovala spz s tou co je na aute, to som uz zistil pri tom ako som prebral list od predavajuceho ktory mi dosiel asi po troch mesiacoch od kupy auta dalej sa zistilo ze auto je docasne vyradene z evidencie to som uz dostaval slabsi kolaps a uz som si daval tabletku na srdce lebo som myslel ze dostanem infarkt
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
no dalej sa zistilo ze ten kokot ktory mi predal auto nie je vobec majitel takze mi vylustrovali povodneho majitela resp. jeho adresu a siel som do prahy za povodnym majitelom nastastie ten bol v pohode a ked som mu volal potom co mi jeho syn dal na neho cislo zostal zaskoceny ze ako je to mozne ze auto je este pisane na neho ked on ho uz predal pred asi 2 rokmi a kupujuci si ho mal prihlasit na seba ale to je vedlasie ide o to ze uz to je na dobrej ceste musela sa vybavit nova technicka aby sa dalo auto opatovne prihlasit do evidencie a ihned nato odhlasit na vyvoz do zahranicia takze tak posielal to vsetko v stredu tak by to malo v priebehu tohto tyzdna dost aspon dufam lebo na konci tyzdna idem domov konecne po mesiaci a uz by som sa rad previezol a sedme lebo len stala
ale co s toho vsetkeho vypliva do buducna musim byt viac opatrny a viac si davat pozor na ludi a este inak v Hradci som stretol uplne cudzich ludi kory mi pomohly a pritom ma vobec nepoznali a predajca ten bol slovak rodak z kosic.