... všetko o BMW ...
chefino napísal:M5 koncovku podľa mňa netreba, stačí pekná dvojrúrka, nejaky eismann alebo bastuck, resp. nech Ti vyrobia v AMA taký koncák a vyjde ťa to zlomok ceny tých značkových :)
Na druhú stranu, ani táto rúra nie je až taká katastrofa, i keď mohli to inženýři vymyslieť aj krajšie..
spec napísal:Misiak:Jasne kamo pamatam si to velmi dobre,vtedy sme na seba aj kyvaliTiež ju máš nadhernu ta farba mi vyrazila dych.
chefino napísal:M5 koncovku podľa mňa netreba, stačí pekná dvojrúrka, nejaky eismann alebo bastuck, resp. nech Ti vyrobia v AMA taký koncák a vyjde ťa to zlomok ceny tých značkových :)
Na druhú stranu, ani táto rúra nie je až taká katastrofa, i keď mohli to inženýři vymyslieť aj krajšie..
depressman napísal:Paradne auto, kolieska su perfektneNemas pocit ze je auto troska tvrde? Ja som prehodil zo zimmnych 16" na 18" a na ten nas košický tankodrom to je masaker. Normalne mi je auta ľúto
misiak530d napísal:
Diky.....tuzim tiez po riadnom benzinaku....ale popri skole a brigade co mam ledva stiham ten 3liter naftu a jej servis
......inak mozme niekedy hodit stretko...rad by som si pozrel tu tvoju krasku
pokial samozrejme budes mat cas......
spec napísal:Už som to konzultoval s Hyde21 a dospel som k názoru že Ama je velmi prijemná náhrada za podstatne drahšie značky.Ano naživo ta koncovka vobec nie je otrasna na fotkach to akosi skresluje.
Ale hej po prechode na 18" je to podstatne tvrdšie a tiež lutujem to auto po každom prejazde jamou,a Bytča to je hadam unikát celosvetový tie naše retardery a spomalovače![]()
![]()
![]()
Jasne stretko možme dat, škoda že si neprisiel toho 13,3 pred Tesco co bol zraz by sme hodoli reč
spec napísal:Misiak:Ale myslim že ano,bola velka spokojnost zúčastnených takže myslím že čosi sa opat zorganizuje.
mamomi napísal:Manínska je veľmi krásna :) bývam od nej kúsok, no až nedávno som objavil jej čaro. Nabudúce sa tam môžeme niekde spolu vychytať.
A fotky majú šmrnc :). Dobrá práca, aj to auto je nádherné!