hmm co sa tyka anglictiny nie je vobec nutna da sa tu aj bez toho

jasne ze napriklad ma vela ludi pyta ktory nevedia ani ceknut pod somnou prihlasit auto alebo podobne ale inac to tu davaju aj bez

a americka anglictina je easy podla mna a ani raz sa mi nestalo ked som sa este ucil zeby si zomna urobil nejaky amik srandu ze neviem dobre anglicky alebo nieco im to pride super zaujimave skor a snazia sa pomoct. rychlostne limity nejak neriesim jazdy sa tak ze ked je 50 tak sa ide 60 ked je 70 ide sa 80 ja jazdim bezne 90-100 a zatial ticket nemam

samozrejme netreba riskovat zbytocne tu to nie je ako u nas ze debilek si ide 200 cez mesto zaplati 600e cash a ide dalej tu ho serif Bob strci do basy a hned si rozmysli ako bude jazdit nabuduce, ked sa chcem poriadne povozit tak idem na okresky tu policajti nie su okrem highway skoro nikde a ani nikoho nezastavuju ani ziadne cestne kontroly neexistuju jazdi sa ovela lepsie ako v eu kde vsade striehnu policajne hliadky ako hyeny

teda hlavne na sk no

a akoze nevidim rozdile v com je zaujimavejsia cesta na okreskach na sk ked tam je 90 kmg speed limit a tu 80 fakt rozdiel teda

s autom zatial urobim vsetku udrzbu co treba to spapa dost penazi a potom sa povenujem detailom, urcite budem menit sanie, predny bumper, kolesa a tak casom to tu bude vsetko

a byva sa tak ze vacsina mlady v najmoch tak ze 2-3 kamosi spolu nie ako na sk ze kazdy u rodicov potom neskor ak maju vztah alebo co tak si kupia dom/byt najmy a ceny za nehnutelnosti su primerane platom a samozrejme tomu kde clovek byva v downtown vyjde najom kludne 5000 mesacne za apartment

inac niektore auta su tu super urobene hlavne pick upy a tak tu rozne sialenstva su kedze STK neexistuje tak ludia robia vselicomozne mozno by som pridal nejake foto ale neviem ci sa to moze tu