... všetko o BMW ...
jozko2828 napísal:Poviem ti narovinu mas 330i... kolko koni este potrebujes ? ale ak uz tak skus potom pozerat firmy ako G power, Hartge, AC Schnitzer, dbillas... ale nezabudaj na jednu vec treba mat motor naozaj v top stave a nie ze urves turbo a zistis ze kladky v riti, remene stare, pruziny alebo piesty atd proste mat to naozaj v super stave aby si to mohol turbit alebo kompresorovat... (apropo minule si pisal ze za BC racing podvozok je vela penazi pre teba teraz ale turbo za 600 evri uz je v pohode) ak ti mozem normalne poradit urob si fakt na tutti fruti podvozok tzn. Silentbloky v predu J vzadu, kvalitne tlmice a pruziny alebo kvalitny stelovak, skus pozriet aj hrubsie sways bars, potom sa povenuj aj veciam ako je spojka, kardan, loziska kolies atd kukni si hadice k chladeniu a ked tymto vsetkym prejdes a budes si na beton isty ze to mas v echt stave tak potom rozmyslaj na turbami, kompresormi alebo vackami a klukami... su to vacsinou naklady ktore dosahuju cenu druhej e46tky a mal by si si byt isty ze si mienis to auto nechat dlhsie lebo pri predaji by ti to aj tak nikto neocenil a ak nechodis na okruh tak to v zasade ani nevyuzijes... JKK tu ma rovnake auto tak sa inspiruj jeho pribehom co robil a do coho investoval... a to nie je ani drifter ani zavodnik ale normalny clovek co rad svoje auto prevetra a zaroven chce mat pocit ze ho ma po technickej stranke top...
michaltt napísal:
jkk napísal:dymis? mas pod autom mlaky oleja?
jkk napísal:take mnozstvo musi niekde miznut...v chladiacej nemas mastnotu??hlavne by som na nom nejazdil...
bmwe46330i napísal:
Olej som dolial teraz je to v pohode uvidim co to spravi ake ter mam. Normal 6,5 l jazdit mozem nie ?