... všetko o BMW ...
limon4 napísal:pekne auticko gratulujem
cayman napísal:Tipujem ze 8,5. A tiez s ami to lubi ze to je tak ako to je, aspon ochranis disk![]()
Inac ked som otvoril pribeh som nevedel ci to je ta 330i co ma buco alebo ci to je ta ceska 325i, velmi podobne auta na prvy pohlad kym sa clovek nezadiva na detaily
potmehuth napísal:Ja osobne by som...aspon vo photoshope...skusil dat spojler do farby auta a strechu do ciernej folie
potmehuth napísal:ani jaale chalni tu vedia....zachvilu nahodia
Anubis-artS napísal:je to spravene asi za 30 sekund tak necakaj top pracu heh ... podla mna by to bolo sto krat lepsie + skusil by som nastriekat kolesa do svetlejsej farby .. aby viac vynikli
Anubis-artS napísal:je to spravene asi za 30 sekund tak necakaj top pracu heh ... podla mna by to bolo sto krat lepsie + skusil by som nastriekat kolesa do svetlejsej farby .. aby viac vynikli
Rottwa napísal:Fiha, nato aka je E90 dizajnovo nudna, je toto velmi pekny kusok. Staci jej len trocha napadu.Ako by to vyzeralo este so zatmavenymi smerovkami zadnymi ?
Anubis-artS napísal:vedel ... aku ?