V novembri som kúpil niečo podobné,2010 ročník zvonku čierna a drevo mám tmavý bambus. Mám nameišanú orig. farbu na kožu, ak by si potreboval. Dá sa s tým opraviť drobné ošúchanie kože, je dokonale rovnaká, čo sa týka odtieňa. Spotrebu máš super, ja sa pod 10,5 neviem dostať, ale jazdím skôr tak do 10 km jazdy. Displej mám ten väčší a dal som tam slovenčinu, motor mám načipovaný na 205 kW z pôvodných 173, je to fajn cítiť, hlavne, keď pridám okolo 90 kmh. Ten vzduchový podvozok ti neskutočne závidím :-)
Menil som ale pár vecí, asi ťa to čaká tiež- spodné ramená predné obidve /teda vlastne všetky 4/, nejaký termostat pri EGR, ventilátor kúrenia/ piskotal a rozčuľovalo ma to/, a ešte nejaké pomocné čerpadlo obehu vody. Samé maličkosti, teraz už som v kľude. A ešte mi jeden chalan z DS robil vŕzganie zadných plastov, v podstate rozobral celý zadok a oblepil to nejakou páskou, odvtedy neskutočné ticho. Je veľmi šiokvný, robí doma len BMW, predtým robil v Ba tuším v Bavarii.
Auto máš krásne, prajem len radosť, a to čo hovoríš o stabilite v zákrutách- fakt neskutočné, ako motokára