Konecne sa oteplilo a po povodniach som si nasiel trosku casu a vymenil komplet remene a lanka na rucnej brzde.Chcel som to nafotit ale nejako som na to pozabudol....Skoda no...
Toto leto vcelku preslo rychlo hlavne ked bolo co robit.....Najskor sa pretesnovalo cerpadlo.Vyslo to na 320euri.Vymenene zadne tlmice a teraz ma caka lizisko vpravo vzadu.Trosku som ho zacal pocut a neskutocne ma to vytaca.Inak sa mi podarilo aj pokrivit brzdovy kotuc tak neviem ci ho trosku stiahnut alebo vymenit komplet brzdy.Este ma caka pravidelna vymena oleja..a pomaly chytat sa na zimu....
Dnes som sa trosku nudil tak som polepil co to okolo dveri....Celkom dobre sa robi s foliou ale terba ju trosku nahriat teplovzdusnou pistolou.Rozmyslam co este polepit
nieje nic krajsie ako e36 odfotena zhora. strasne sa mi to paci :) inac pekne auticko. aj ta folia vyzera super :) len tie predne svetlaaa ale inac super :)
nieje nic krajsie ako e36 odfotena zhora. strasne sa mi to paci :) inac pekne auticko. aj ta folia vyzera super :) len tie predne svetlaaa ale inac super :)
nech sluzi
Dakujem.Predne pojdu inakejsejsie Mam to v plane len teraz mam troska ine vydavky ale rozhodnuty som uz davno.
Ked sa dari tak sa dari....Dnes ma nejaky vol priparkoval a kes dom sa pokusal potroske vycuvaz pomedzi zaparkovane auta tak som vpredu zachytil znacku o pletivo a odniesol si to klubovy drziak....Nervy mam.Chcel som mu aspon sustit gumy na tej hnilej Felde ale ukludnil som sa...
Chalani kto ma skusenost s vymenou loziska na zadnej naprave.Potreboval by som poradit aka znacka by bola vhodna.Mate niekto skusenosti?Problem je v tom ze pocut ako keby bolo suche.Chcem ho vymenit len neviem aky vyrobca je kvalitny.Inak jazdit sa s tym da nijako ja nehreje len to na zvuk ktory ma znervoznuje :-) Za navrhy vam daujem :-)