... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
piit
Autor témy
Auto: e60 530d
Kraj: Nitriansky

Re: 318 TDS Moja Lucinka

Streda, 2. Septembra 2009, 15:33

jararak napísal:
skus zavolat do poistovne, ze si mal nehodu, ze do teba nabural neplnolety cyklista bez dozoru, ake su tvoje dalsie moznosti. havarijku asi nemas co?

To som uz urobil.Zaprve tam na to nikto asi njeje skoleny.Mlela furt to iste o havarijnej uz som si myslel ze je audiotextova. :smile: Pokial nemas havarijnu/ moj pripad/ tak odhadca nemoze nic ododnotit.Cize nieje papier so sumou ktoru pozadujes.Podla poistovne dat to do servisu opravit /za svoje/ a na zaklade faktury ziadat rodicou maloleteho o prepatenie nakladov na opravu.Lenze nemusia mat dobru volu a mozu spekulovat.Nasledne to dat na sud a tahat sa s nimi donekonecna.Ak konecne sud vyda platobny rozkaz a nezaplatia posle exekutora.Je to dlha doba.Zistujem dalej aj cez slovensku asociaciu poistovni a ak sa niekam dopracujem tak to sem napisem ze ako postupovat.Len dufam ze uz nikto to nebude musiet zazit :-({|=

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 13:43

jeba,tak to potesi,druhy ti spravy skodu a este aby si si opravu a vydavky nahanal sam,je to tazko bez havarijnej,ja som zazil podobne s cyklistom zajebanym v chatarskej oblasti sa mi supol o dver este na starej kaaare,kokot mal vyse 2.5 promile za bieleho dna-no kaskader,jeho som zaviezol na pohotovost,a ja opletacky s banglami,ale dobre to dopadlo nakoniec,aj havarijna bola no starosti jaaaaj,clovek sa stara o afto jak sa da,a nakoniec ta nejaky dement sejme :evil: ...tak dufam ze ti to dobre dopadne :bmwball:
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

piit
Autor témy

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 15:25

SUBO napísal:
jeba,tak to potesi,druhy ti spravy skodu a este aby si si opravu a vydavky nahanal sam,je to tazko bez havarijnej,ja som zazil podobne s cyklistom zajebanym v chatarskej oblasti sa mi supol o dver este na starej kaaare,kokot mal vyse 2.5 promile za bieleho dna-no kaskader,jeho som zaviezol na pohotovost,a ja opletacky s banglami,ale dobre to dopadlo nakoniec,aj havarijna bola no starosti jaaaaj,clovek sa stara o afto jak sa da,a nakoniec ta nejaky dement sejme :evil: ...tak dufam ze ti to dobre dopadne :bmwball:

No je to naprd ked si to odnesie clovek vinou druhych.Konecne mi prisiel mail co v takomto pripade.Takze asi takto:
Oznamujeme Vam, ze ustanovenia o nahrade skody su upravene v Obcianskom zakonniku (siesta cast).
Podla § 420 OZ kazdy zodpoveda za skodu ktoru sposobi porusenim pravnej povinnosti. Zodpovednost za skodu sposobena tymi, ktori nemozu posudit nasledky svojho konania (aj malolety) je upravena v § 422 OZ. Podla § 442 osd. 1 OZ sa uhradza skutocna skoda a to, co poskodenemu uslo (usly zisk). Vo Vasom pripade vyska faktury za opravu sa rovna skutocnej skode. Nie je potrebne vysku skody preukazovat znaleckym posudkom. V pripade, ze na znaleckom posudku trvate kazdy krajsky sud na Slovensku vedie zoznamy znalcov.
S pozdravom
.............
tajomnik pre pravne zalezitosti
Slovenska asociacia poistovni

Šubo

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 17:44

No je to naprd ked si to odnesie clovek vinou druhych.Konecne mi prisiel mail co v takomto pripade.Takze asi takto:
Oznamujeme Vam, ze ustanovenia o nahrade skody su upravene v Obcianskom zakonniku (siesta cast).
Podla § 420 OZ kazdy zodpoveda za skodu ktoru sposobi porusenim pravnej povinnosti. Zodpovednost za skodu sposobena tymi, ktori nemozu posudit nasledky svojho konania (aj malolety) je upravena v § 422 OZ. Podla § 442 osd. 1 OZ sa uhradza skutocna skoda a to, co poskodenemu uslo (usly zisk). Vo Vasom pripade vyska faktury za opravu sa rovna skutocnej skode. Nie je potrebne vysku skody preukazovat znaleckym posudkom. V pripade, ze na znaleckom posudku trvate kazdy krajsky sud na Slovensku vedie zoznamy znalcov.
S pozdravom
.............
Slovenska asociacia poistovni[/quote]

to vypada dobre,mno ked nebudu chciet dat praxy budes sa muset sudne natahovat s nimi
Obrázok

piit
Autor témy

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 17:54

SUBO napísal:
S pozdravom
.............
Slovenska asociacia poistovni

to vypada dobre,mno ked nebudu chciet dat praxy budes sa muset sudne natahovat s nimi[/quote]

piit
Autor témy

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 17:55

piit napísal:

to vypada dobre,mno ked nebudu chciet dat praxy budes sa muset sudne natahovat s nimi
[/quote]

Nechce sa mi s nim ist do sudnej vojny ale ked nebude ina moznost..... :evil:

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Septembra 2009, 10:20

ja sa natahujem o praxy za dioptricke okuliare s hajzom od marca minuleho roku, dal ma dole na ulicy 22 dni som bol pn, Sud som vyhral a teraz sa odvolal, tak mu priratam aj usli plat :P. Ak mas nato nervy a zaludok, chod do toho, je to brutalna sranda :-&
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Fast&Furious

Piatok, 4. Septembra 2009, 15:30

Ahoj, napíš mi do SS tvoje číslo. Pracujem v poisťovni. Poviem ti, ako sa dostať k prachom.
E36 318tds touring

piit
Autor témy

Sobota, 5. Septembra 2009, 10:45

jararak napísal:
ja sa natahujem o praxy za dioptricke okuliare s hajzom od marca minuleho roku, dal ma dole na ulicy 22 dni som bol pn, Sud som vyhral a teraz sa odvolal, tak mu priratam aj usli plat :P. Ak mas nato nervy a zaludok, chod do toho, je to brutalna sranda :-&

No v tom je caro tych odvolavani.Preto beha kopec hajzlov po slobode.S podobnymi vecami uz mam skusenosti.Najskor dlhe vysetrovanie a potom aj tak nic sa sa nestane..

piit
Autor témy

Sobota, 5. Septembra 2009, 16:14

Fast&Furious napísal:
Ahoj, napíš mi do SS tvoje číslo. Pracujem v poisťovni. Poviem ti, ako sa dostať k prachom.

0903016575 nejako mi nechce odoslat ss.

Fast&Furious

Pondelok, 5. Októbra 2009, 15:45

Ahoj. Ako si nakoniec dopadol? Zaplatili ti niečo? Alebo to išlo z tej poistky, ako som ti povedala?
E36 318tds touring

piit
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 17:06

Fast&Furious napísal:
Ahoj. Ako si nakoniec dopadol? Zaplatili ti niečo? Alebo to išlo z tej poistky, ako som ti povedala?

No tak nakoniec som cakal kym to policajti vyriesia.Musel som ich cez nacelnika trosku postrcit lebo sa im nechcelo.Pripad odlozili s tym ze priestupok spachal malolety takze zodpovednost sa prenasa na rodicov.Hlavne bolo urcit vinnika.Kedze mi tvrdil predtym ze poistku nema tak to padlo.Akonahle mi dosliel z PZ list tak som dotycneho pana navstivil.Povedal som ze si budem uplatnovat preplatenie faktury za opravu ktora bola 1700 euri.Zlakol sa a zrazu sa chcel dohodnut ze vsetko vyplati ked sa dohodneme na rozumnej cene.Kedze sa to da opravit po znamostiach dohodli sme sa ze tento tyzden posle peniazky na ucet.Tak este pockam co a ako.

Šubo

Pondelok, 5. Októbra 2009, 17:30

8) dufam ze to setko zacaluje aj bezin :!: ,daj vediet aj nejake new foto by sa hodili, PS aj zadne svetla ako to sviici :bmwball:
Obrázok

piit
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 17:41

SUBO napísal:
8) dufam ze to setko zacaluje aj bezin :!: ,daj vediet aj nejake new foto by sa hodili, PS aj zadne svetla ako to sviici :bmwball:

No to dufam aj ja.Preco ja mam taku smolu.Este som nikdy nesposobil nehodu.Vsetci bachaju do mna.Stve ma to.
No co sa tyka svetiel tak ja som spokojny aj ked zadne smerovky mohli byt aj oranzovejsie.Niekomu mozno tie ledky biju do oci ale aspon ma je vidno.Kolega minule isiel za mnou do prace a hovoril ze si majskor myslel ze to je nejaky mercedes....Ked je este tma tak to trosku zmeni dizajn....Inak fakt som spokojny

piit
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 17:57

SUBO napísal:

Asi takto to sviici
Prílohy
DSC00573.jpg
predok
DSC00582.jpg
zadok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných