... všetko o BMW ...
jararak napísal:skus zavolat do poistovne, ze si mal nehodu, ze do teba nabural neplnolety cyklista bez dozoru, ake su tvoje dalsie moznosti. havarijku asi nemas co?
SUBO napísal:jeba,tak to potesi,druhy ti spravy skodu a este aby si si opravu a vydavky nahanal sam,je to tazko bez havarijnej,ja som zazil podobne s cyklistom zajebanym v chatarskej oblasti sa mi supol o dver este na starej kaaare,kokot mal vyse 2.5 promile za bieleho dna-no kaskader,jeho som zaviezol na pohotovost,a ja opletacky s banglami,ale dobre to dopadlo nakoniec,aj havarijna bola no starosti jaaaaj,clovek sa stara o afto jak sa da,a nakoniec ta nejaky dement sejme...tak dufam ze ti to dobre dopadne
SUBO napísal:No je to naprd ked si to odnesie clovek vinou druhych.Konecne mi prisiel mail co v takomto pripade.Takze asi takto:
Oznamujeme Vam, ze ustanovenia o nahrade skody su upravene v Obcianskom zakonniku (siesta cast).
Podla § 420 OZ kazdy zodpoveda za skodu ktoru sposobi porusenim pravnej povinnosti. Zodpovednost za skodu sposobena tymi, ktori nemozu posudit nasledky svojho konania (aj malolety) je upravena v § 422 OZ. Podla § 442 osd. 1 OZ sa uhradza skutocna skoda a to, co poskodenemu uslo (usly zisk). Vo Vasom pripade vyska faktury za opravu sa rovna skutocnej skode. Nie je potrebne vysku skody preukazovat znaleckym posudkom. V pripade, ze na znaleckom posudku trvate kazdy krajsky sud na Slovensku vedie zoznamy znalcov.
S pozdravom
.............
tajomnik pre pravne zalezitosti
Slovenska asociacia poistovni
piit napísal:[/quote]
to vypada dobre,mno ked nebudu chciet dat praxy budes sa muset sudne natahovat s nimi
jararak napísal:ja sa natahujem o praxy za dioptricke okuliare s hajzom od marca minuleho roku, dal ma dole na ulicy 22 dni som bol pn, Sud som vyhral a teraz sa odvolal, tak mu priratam aj usli plat. Ak mas nato nervy a zaludok, chod do toho, je to brutalna sranda
Fast&Furious napísal:Ahoj, napíš mi do SS tvoje číslo. Pracujem v poisťovni. Poviem ti, ako sa dostať k prachom.
Fast&Furious napísal:Ahoj. Ako si nakoniec dopadol? Zaplatili ti niečo? Alebo to išlo z tej poistky, ako som ti povedala?
SUBO napísal:8) dufam ze to setko zacaluje aj bezin,daj vediet aj nejake new foto by sa hodili, PS aj zadne svetla ako to sviici
SUBO napísal:8) dufam ze to setko zacaluje aj bezin,daj vediet aj nejake new foto by sa hodili, PS aj zadne svetla ako to sviici