este dam kratky popis toho co sme si zazili za ten cas:
vymena oleja : Castrol EDGE 5w40
nova manžeta radiacej paky , kedže stara bola v katastrofalnom stave
vymeneny (vlastne ani nebolo zaco menit,kedze tam ani nebol) olejovy separator
uz vymeneny naraznik, pretoze zajac mi nedal prednost a trafil som ho asi v najslabsom bode naraznika a spolu snim si to odniesli aj mriezky+ hmlovka,nastasie sa nasiel vhodny darca vo farbe tak som ani nespekuloval to davat opravovat (za tie prachy,pche, nekup to

)
vymenena hadica od IC - auto zacalo dymit , nemalo tah, po mojej diagnostike som zistil ze je komplet cela po obvode prasknuta, po vymene som sa citil ako keby som to nachipoval
vymenene brzdy
Takisto som bol nuteny kupit letne obutie, kedze som auto kupil na (novych) zimnych r16
Nove 2DIN dotykove radio s usb,bluetooth-om , navigaciou, TV a vela ineho (povodne bolo originalne BMW CD Bussines)
Este nas caka vymena volantu kedze mam stary, 4 ramenny bez MLF ,pravdepodobne budem davat trojramenny aj ked by pre mna osobne bolo jednoduchsie zohnat len airbag do 4 ramenneho s MLF,
pravdepodobne sa nevyhneme repasu turba, zatial auto chodi, no turbo piska ( uz som to tak kupil, povedal som si ze kym neklakne,asi to nebudem riesit,ale ide mi to na nervy) a nakoniec to bude uz len strieborny dekor , tmavy ktory mam mi moc nešmakuje...