... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Autor témy
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Re: E46 320d-nový člen rodiny

Streda, 13. Augusta 2014, 18:58

swandes napísal:

Vymena klapiek vyzera zlozito ale ked mas potrebne naradie tak je to jednoduche... :-$

http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f91 ... nt-t15571/

Paradny navod :thumbup: Dakujem...toto som tu hladal uz par dni a nemohol som najst...nebojim sa toho ale chcem vediet do coho idem :)..premyslam ale ze by som tam nedaval tie zaslepky ale iba by som dal dole tie klapky a nechal by som tam tie tycky vo vnutri ci to moc neodporucate?
Chcem hned skontrolovat aj zhavice tak dufam ze nenarazim na problem lebo v poslednej dobe co som tu cital tak dost tu pisali ze sa im odtrhli a to by som nerad kedze nemam na taketo zbytocne vydavky momentalne =;

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Autor témy
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Re: E46 320d-nový člen rodiny

Sobota, 16. Augusta 2014, 13:33

Takze dnes som sa pustil do kontroli/cistenia sania + EGR a kontrola zhavicov.Vsetko islo pomerne fajn,za cca 45 minut som mal sanie dole-je cele zasrate a aj EGR-ko bolo komplet spinave.Klapky tam uz nastastie neboli,predosli majitel ich odstranil. Nie su tam sice zaslepky ale je odrezane z tej osky-vid foto.Trosku ma ale znepokojuje ze mi chybaju 2 tie podlozky co by mali drzat tie trubky cez ktore ide stift a na ktorom je matkou prichitene sanie.Neviem ale ci tam uz neboli alebo mne niekde spadli -co dufam ze nie a hlavne ze nie do motora!
Je to vidiet aj na foto ze tam niesu tie podlozky s gumickou.Este pre istotu premyslam ze kupim taky ten dlhy magnet ohybny a strcim to cez dieru na sanie do valca ci nahodou nespadli tam.Ci to nieje dobry napad???Ako sa da otestovat ci mi tam nej..ebli?Pretocit len tak pomocou racne cez remenicu motorom alebo ako? Prosim poradte!
Zhavice isli krasne von-boli tam asi este orginal znacky beru ale na 4-tom valci uz zhavi az po veeelmi dlhom case takze ten jeden som sa rozhodol vymenit.Ja viem ze menit iba jeden je blbost ale momentalne sa mi neda vymenit vsetky 4 tak aspon aby sa mi tam nezapekal tak som jeden Beru objednal taky isty.
Ak sa bude darit tak v pondelok poskladam a skusim nastartovat a budem dufat ze tam tie sku.rvene podlozky naozaj nespadli lebo to by ma jeblo urcite! [-o<
Prílohy
DSC03377.JPG
DSC03371.JPG
DSC03376.JPG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 13 neregistrovaných