... všetko o BMW ...
ALAS napísal:A urcite to neni nakodovane?
A cez diag to ani nevypnu treba kodovat cez NCS.
Ale este jedna rada, mozes pozriet cez INPU aktivne vystupy zo svetelneho modulu, a ak pri zapnuti svetiel budu aktivne aj smerovky tak je to urcite nakodovane a ak nie, tak na hulvata dobastlene.
Steewe napísal:
Dakujem. Osobne doma nemam diag. takze to skusim vysvetlit vo firmach kde sa venuju chip-tuningu. Nakolko som uz musel tie oslovit lebo v servise su hlupaci -( este ani nepoculi ze sa nieco take da) a chlapik co sa tomu venuje sa nevie k tomu vypnutiu dopracovat. Videl som ze siel aj cez INPU ale vzdy mu tam vyskocila chybova hlaska a dalej sa nedostal. Skusal aj cez nieco ine -neviem ako sa to volalo, no to iste. Pokrutil hlavou,povedal bohuzial otocil sa a odisiel. Jemne som okom videl ze vsadial kde sa chcel dostat - vsadial vyskocila hlaska, musel ju zrusit a odznova. Ja som dotoho mongol neviem co to znamena.
6kamil6 napísal:
v servisoch v rakusku su ,,mechanici´´ ako ja... ked som ho pred rokom presviedcal ze je isto spojka v haji tak mi horybilne tvrdil ze urcite nie no a nakoniec i tak bola. Je to tu vsetko banda retardov a ked nahodou natrafis na machra, tak je to slovak alebo cech. Osobne som prestriedal viac werkstattov kdez v kazdom mi nasli uplne ine chyby/chap len aby si nahnali nejake peniaze/ no vzdy som sa otocil a odisiel az som nakoniec nasiel taky kde chlapik videl ze sa o auto staram a nema zmysel vymyslat si lebo to uz mam vsetko pomenene. Odvtedy nastastie uz druhykrat po sebe pickerl bez problemov.
ALAS napísal:A kde v rakusku si?
Kebyze niekde v okoli Innsbrucku tak by som aj mohol zajst, lebo tam mam brata a jemu potrebujem vymenit tycky vo svetlach v E39-ke.
ALAS napísal:Tak to je aj tak blizsie ku mne jak Innsbruck, ja som pri Stuttgarte.
A nejake rakuske BMW forum si nehladal?