... všetko o BMW ...
eld napísal:ale myslel som aky je s nim problem ked chces vymenit hydrostely a tesnenie pod hlavou
mordrag napísal:za ten chleba ti kopnem do hlavy ty kkt, dam si volno od roboty pridem za tebou do mojej garaze kde robis s mojim naradim zatial co moje odstrojene auto stoji vonku a mokne, opytam sa ta ci chces pomoct a povies ze mam ist dalej pracovat tak sa necuduj do pici, a este aj dobry bordel ste tam urobili a dal som ti aj peniaze na pizzu.. nevdacnik ti chleba hodim do hlavy
mordrag napísal:za ten chleba ti kopnem do hlavy ty kkt, dam si volno od roboty pridem za tebou do mojej garaze kde robis s mojim naradim zatial co moje odstrojene auto stoji vonku a mokne, opytam sa ta ci chces pomoct a povies ze mam ist dalej pracovat tak sa necuduj do pici, a este aj dobry bordel ste tam urobili a dal som ti aj peniaze na pizzu.. nevdacnik ti chleba hodim do hlavy
bajer88 napísal:Tvoje naradie ?![]()
to ti kúpila mama ty drbo
![]()
radšej si mi mal doniest ten chlebaa ty namiesto toho aby si povedal dobre jebem na robotu idem ti pomoct si rychlo odisiel
![]()
ps aj garáž ti platí mama teda moja žena :)
mordrag napísal:kokot plati mama, ale je uplne jedno ci to plati mama alebo ja aj tak je to moje tak nevyskakuj lebo sa na to vyserem vsetko predam a budem si kriznikovat cesty na sedmici, ziadne driftkary, ziadne swapy, ziadne trtkanie matiek nic proste
mordrag napísal:no dobre tedapresvedcil si ma, ale len ak presvedcis tu svoju nech sa holieva castejsie lebo obcas je to kentus