Tak som si zadovazil druhe vozitko. Prve mam trojku golfa tdi a s prichodom dietata bolo treba auto mojej polovicke. Tak zdedila golfika

. Dlho som sa nevedel rozhodnut, chcel som stvorku golfa, passata a kedze prerabam chalupu trebalo nieco lacnejsie. E36 tky sa mi stale pacili, pred osmimi rokmi som jednu skusal ale nezobral som. Ale stale ma to provokovalo az doteraz. Asi 4 mesiace som hladal, vsetko zhnite a nakoniec som narazil na moju, nenapadna ale vnutorny pocit ma stale tahal ku nej. Tak som tam zavolali a za 4 dni som siel na obhliadku. Prvy pohlad taky divny. Auto stalo jeden rok, majitel mal uraz hlavy a uz nemohol soferovat. Baterka chytila len tak tak motor naskocil a zrazu to ticho.. Berte to z rezervou, mam golf iii tdi a to je vrciak, trasiak.. na diesel ma pekny zvuk, nic netrasie super. Tak po skusobke bolo rozhodnute. Auto je zdravunke, prahy, podlaha, kasna. A to velmi zavazilo. Co sa tyka vybavy. Tak 2x el. okna, airbag 2x, abs, asc, velky BC, check control, dig. klima, a to asi vsetko. Je to 97cka. Ziadny tuning sa nekona, postupne si ho dat dokopy a mat cukrika. Roboty bude vela ale je to 18rocne auto :-)