Dnes som sa konečne dostal k interieru... a tak som začal výmenou žiaroviek v budíkoch, poriešil som kvíkajúci plynový predál, a rozobral som všetky dvere.
Troška som poopravoval tapacíre, vyriešil som nefungujuce zamykanie na zadných pravých dverách...chyba- pri nasadenom tapacíre zamykací kolík tak drhol o tapacír že motorček s tým nevládal pohnuť...riešenie- preformovanie tyčky , na zadných ľavých zase nefungovalo sťahovanie okna.... motorček bol uvoľnený a tak ozubenie preskakovalo... stačilo dotiahnuť...
Na šoférových dverách sa zasekávala vonkajšia kľučka...tak som ju premazal... pri zatváraní zvnútra zase vyskakovalo madlo...resp. plast do ktoreho je madlo prikrutené...aj to sa podarilo opraviť , Po zložení tapacíra na vodičových dverách.. som našiel predpripravenu kabeláž na výškové repráčiky.. ktoré tam Dogg dal..takže som ich už len zapojil .
Spolujazdcovým dverám nič nebolo...ale ked som už trojo dverí rozobral.. tak som rozobral aj tie.. ..aspon som tam tiež zapojil výškový repráčik.
Samozrejme ako pokračovanie boja proti hrdzi ...som každé dvere zvnutra pekne vystriekal voskom...Kedže boli tapacíre dole.. bol k tomu krásny prístup ...a tak som to nakydal presne do špáry kde sa spája vonkajší s vnútorným plechom......Nakydal som tam toľko vosku že to tam bude hádam žblnkotať v zákrutách
Otázka :
Ked mám rozsvietené svetlá a zapnem smerovku..ale hmlovky... tak v tej chvíľi osvetlenie preblikne... dokonca mi to pár krát aj blikalo so smerovkou... wtf ?