Tuto E30 väcsina z Vas urcite pozna, kupil som ju od Denda este v aprili,auto bolo v dost ubohom stave,nebudem tu pisat co vsetko na aute neslo....je toho celkom dost

(kazdy si to moze pozriet v Dendovom pribehu).Auto planujem odstrojit a vyvarit vsetko co je hrdzavee a derave(teda aspon to co budem vidiet

),potom vsetko nastriekat a zlozit, medzitym este pomenit vsetky ulozenia naprav a gulove capy lebo napravy suu uz v katastrofalnom stave.To by bolo asi vsetko co planujem robit, hadam sa mi to podari vsetko dokoncit este tento rok

.
Takze odvtedy co som ho doviezol som doskladal a vycistil interier, vymenil tachometer...ten uz ide (ostatne budiky staale nic),ubral som davku na vstrekovacom cerpadle uz to nedymi ako lokomotiva

,vymenil som jeden gulovy cap na prednej naprave,opravil som zamky aby sa dalo auto zamknut a este nejake drobnosti.....chrchla ma asi tyzden vozila bez problemov do skoly a odvtedy viacmenej stála.Zohnal som uz aj 15 disky nech to vyzera trosku lepsie ked bude hotova.
Teraz som konecne zacal na nej viac robit. Odstrojil som cely predok,interier som dal von,motor je uz odpojeny caka len na vytiahnutie,este treba dat dole napravy a vyrobit kolisku

a mozem sa pustit do vyvarania teej nekonciacej hrdze.....