Trosku up X5ka dostala nove silenty do napravnice , nove horne zadne ramena , nove capy do naboja, nove silenty do predny ramien vsetko lemforder. ked som to kontroloval prvykrat som neveril ze nieje ziadna vola no po vypusteni vakov sa to vsetko pekne ukazalo

silenty na napravnici boli uplne kasa
dalej auto dostalo novy mechanizmus stahovania okna vzadu , olej a filtre.
plyn presiel trosku repasom kedze na prvykrat mi tam dali asi malo vykonny reduktor tak ho vymenili za vacsi uz je to lepsie ale furt sa mi to nejak nezda
trosku sa prelestili predne svetla kedze uz boli uplne extremne mliecne uz je to lepsie ale furt by to chcelo asi odborneho lestica

a vymenili sa aj vybojky
uz som stihol prezut na letne kedze na tu zimnu sadu som sa uz nevedel pozerat takze 20iny su konecne spat aj s podlozkami vzadu 3cm na stranu a vpredu 2cm na stranu .
reklamaciou preslo aj tazne ktore sa mi furt povolovalo zatial to drzi uvidime dokedy

snad nestratim autoprepravnik niekde na dialnici

Co ma caka coskoro su predne a zadne brzdy olej v prevodovke a v diferakoch a bohuzial coskoro aj vymena zadneho bocneho skla kedze nejaky zatulany kamienok ho trosku poskodil a pondelok sa mi pohra s preliaceninami slevin

do par dni by som chcel trosku poriesit aj vyfuk a to stredovy tlmic pojde do dochodku a ovalnu koncovku nahradia 4 80ky rury
jaj a aby som nezabudol na fotke dokaz ze auto je viacmenej cisty pracant