... všetko o BMW ...
Abyssko napísal:Tie tablety, ktoré prevazas v analnej dutine z Holandska? Mám zle správy, keď si ich nevytiahol doteraz...🤣🤣🤣 slubujem ze uz si tie tablety pojdem vybrat...
Edit tyzden pred velkou nocou pridem domou....
Abyssko napísal:🤣🤣🤣 slubujem ze uz si tie tablety pojdem vybrat...
Edit tyzden pred velkou nocou pridem domou....
pistacik11 napísal:Škoda, že sa starý zdekoval z tade, jeho reakciu by som si pozrel
Ináč keď vám plecky budú fungovať, tak sa ukážte 30.4. na dedinkách
https://facebook.com/events/s/6-bmw-spa ... 047215709/
spekillant napísal:Použil si dostatočne krát pojem #picovina aj tak je väčšia #picovina tvoje zhrnutie. Na tom aute som neprerobil ani cent. Navyše, zaujmavejšie bude v e60 540i a vyššie, takže kúpiť inú starú kktinu ktorá pozre 100fky ~ 1000ky eur je lepšia voľba ako kúpiť vyservisované auto ktoré dokonale poznám?Tie tablety, ktoré prevazas v analnej dutine z Holandska? Mám zle správy, keď si ich nevytiahol doteraz...
#StoTablietTyzdenne abyssko the alzak
Cafte
Edit:
Pistacik11 starému by akurát vyjebalo poistky na tablete. Uznaj, kúpim pičovinu, zadrem, utopim love, predám, chcem kúpiť hotpicovinu ale nakoniec kupim tú istú pičovinu čo predtým, to je masochismus. Ak by to aspoň s iným moterom kúpil, nie zas rovnakú olejnicku, načo
Patres535 napísal:Ale veď nebuď hneď tiež toxický jak kyslý servisak zo zuberca, ja tu moralizovat nebudem,mne to je jedno, len hodnotím nezaujato situaciu.Použil si dostatočne krát pojem #picovina aj tak je väčšia #picovina tvoje zhrnutie. Na tom aute som neprerobil ani cent. Navyše, zaujmavejšie bude v e60 540i a vyššie, takže kúpiť inú starú kktinu ktorá pozre 100fky ~ 1000ky eur je lepšia voľba ako kúpiť vyservisované auto ktoré dokonale poznám?
spekillant napísal:E46.... to uz radsej e60 do spekulantskej piceOproti starému alebo bobrovi iba tak jemne podjebavam, neviem čo sa vám neľúbi![]()
Ja nemám dream car, hlavne pri cenách benzínu, som do hybrida tankoval želví Power za 1.75, ešte že to žere 5.0, tak smola no.
Kukám e46ky furt ale pri každej mi tam bliká aká ekonomická sebevrazda to je, som slabú kusale keď si raz takú studňu na peniaze kúpim, určite zalozim príbeh s tým ako som na tom neprerobil!
Edit: ale včul seriózne, jedine čo nechápem je povoziť sa, predať, a kúpiť zas to isté. Ja osobne by som asi chcel skúsiť niečo iné v takomto