Pribehy aut za rok 2015/2016• B M W • #1 Mnohými nenávidená v zlom ospevovaná, no hádajte ktorá ? ........ 320D 100KW
Pri kupovaní tohto auta som vedel prd o tom motore respektívne prd o BMW hladal som niečo úplne iné .... Pozeral som všetky portály , inzercie , prešiel cca 300 km po bazároch v okolí a nič . Samozrejme mal som limit a ten mi bránil vo vačšom rozhlade
Až v jedno ráno som našiel spomínanu 320d približne 20 km od mojho bydliska no nechod to pozriet cena 2200 šušnov

Známi ktorí má presne také isté auto dodnes to šiel somnou pozrieť , previezli sme sa , zjednali sme cenu ako správny Slováci a šiel som domov .
Nebudem tu o nom viac písať , tento príbeh nebude o tom .. Len som chcel povedať že to auto ma nikdy nikde nenechalo napriek tomu čo sa o nich hovorí . Investície boli ... tak ako do každého auta Olej,filtre,silenty,brzdy,hadice, ale napriek ročníku 98 to bolo fajn .
Auto som predvčerom predal do SA takže dufam že ho niekedy uvidim ..
..:ASPON JEDNA FOTO:..
• B M W • #2 Nakolko 3jka sa mi už zdala malá a proste 2 roky sú moc

prišla na rad kúpa .. ale aká ? to nebolo vôbec jasné ...
Značka po prvom aute už bola tak na 90 percent istá no do úvahy priapdalo aj niečo od Audi alebo VW . Casovo som natom nebol bohvieako preto som nejak za autami ani nechodil viac času som trávil na nete a pozeral ... Pár áut mi bolo vyfúknutých doslova že spod nosa

ale čo kto skôr príde skôr berie .
Asi po týždni som ale predsa len niečo našiel , pozeral som aj predtým e60ky a mal som predstavu aspon čo by som v tom aute mať chcel . Nič extra , stači čierna metaliza , koženné sedačky a dobrý tah
Tieto moje požiadavky spomínaná e60ka mala tak som ani neváhal . Samozrejme mala aj svoje muchy ale to je tu zbytočné riešit .
Plány Plány Plááány do budúcna ... -
Olej motorovy Olej prevodovy - filtre-
Predný M nárazník-
Pohrať sa zo svetlami-
Kolesá /
DONE-
Plasti Dip..: FOTO PO KUPE:..
-