... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
majro
Autor témy
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 318iS coupe] nove disky

Štvrtok, 2. Februára 2012, 16:25

folia bude, zospodu je tiez folia, tak tam to netreba a odrezem odtial a nalepim hentam.. neni to nejaka extra vada nastastie :D dneska som uz moc lenivy to ist spravit, zajtra sa na to kuknem
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 2. Februára 2012, 21:48

LIPko mohol zachytit aj nejaky "sikovny" vodic kolesom (pneumatikou). Pripadne nejakemu vandalovi to vadilo tak ti to nohou odlomil.

V kazdom pripade ti zelam nech sa ti akekolvek neprijemnosti takeho typu vyhybaju. Viem aky je to pocit.

majro
Autor témy

Štvrtok, 2. Februára 2012, 23:21

dakujem :) lenze nejde mi do hlavy, ako kebyze to zachyti, tak preco mi cely kus neodlomil, ale iba vrch ? ale tak tiez sa skor priklanam k niekoho sikovnosti.. a ak aj, tak aspon, ze len to.. nedavno som tu pisal, ze parkujem iba na jednom mieste, lebo inak mi buchnu bok,predok alebo nieco.. pri poslednom umyvani som zistil, ze mi veselo tukaju zadok vyjebanci, tak som nacuval normalne ako vacsina ludi.. auto malo jeden den pauzu a na druhy den toto.. ](*,) to si ho asi do obyvacky zaparkujem.. som zvedavy, co si oznackuju na mojom nabuduce.. to lipko ma az tak netrapi, akurat, ze asi pred 2 tyzdnami som ho dal dokopy a tak kratko vydrzalo :D zajtra to bude opravene nejak "kutilsky" aj s foliou nahodenou..

inak este toto, ja tam mam foliu na tom este, teda kebyze aj niekde zadre do lipka, tak by sa to nemalo hned odjebat, ale mala by to drzat ta folia aspon kusok.. ale tak co som ju skusal, tak nieje zas nejaka pevna takze boh vie kde je pes zakopany :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 3. Februára 2012, 13:18

Je dost mozne ze tie tukance sposobuje jeden "vysoko sikovny" sused.
Pre pokoj duse by som si dal namahu zistit (odsledovat) a nasledne upozornit suseda nech parkuje normalne - aby sa nestalo ze ti neskor poskodia auto viac.

HAZARD
Auto: stare

Piatok, 3. Februára 2012, 13:26

V tej zime a takto zmrznute sa to moze ulomit akokolvek...no uz je to jedno stalo sa.aspon ze len takto...
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

majro
Autor témy

Piatok, 3. Februára 2012, 16:52

HAZARD napísal:
V tej zime a takto zmrznute sa to moze ulomit akokolvek...no uz je to jedno stalo sa.aspon ze len takto...

jj jak som pisal aj ja, ze sa to moze stat, tak sa to predsalen aj tak stalo :D

no ono tam ten plast mohol byt, ale odlomene to uz isto bolo kedze tam vidno, ze niekto predomnou sa s tym babral a vyrobil tam akusi formu z polystyrenu, aby potom odrapeny plast tam drzal v tvare akom mal, a kedze je zima, tak to mohlo povolit a odpadnut.. co som odrezal foliu z inej casti, tak ta je akasi vyblednutejsia, tak to nebude 100percentne vyzerat, ale aspon nieco.. cez leto kupim asi nove lipko alebo tam dam nanovo foliu..
Prílohy
DSC02720.JPG
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

majro
Autor témy

Re: [E36 318iS coupe]

Utorok, 21. Februára 2012, 20:28

dva dni po sebe som uz musel auto preparkovat, resp. len posunut par cm, lebo mam sikovnych susedov, ktorym je asi jedno ci obuchaju inym auto alebo nie.. vcera som zaparkoval v rade, a este som si nechal pomerne velku rezervu vpredu, kebyze predomnou auto bude vycuvavat, nech ma nebuchne.. ako som vystupil, tak za mnou zaparkovala zenska na golfe asi 15 cm od mojho zadku a nechala tak.. som si na nu pockal, povedal jej, ze by nezaskodilo kebyze parkuje kus dalej od auta pred nou, lebo ked sa ine auto relativne natesno za nu postavi, tak ze to nevytoci a obucha jedno druhe auto.. ona s prekvapenim ze to vaazne ?(bez ironie ](*,) ) ze dakujem za radu.. a zacala mi dalej nieco tliachat, ale to uz som isiel prec :D dneska zase velka medzera, vedla mna, a nejaky kkt zaparkuje vedla mna tak, ze ledva som nastupil cez svoje dvere a on asi tiez ledva vystupil kedze ja som nacuvany a on predkom.. a pritom z druhej strany ma necely meter priestoru.. ale natlaci sa na na.. to uz nedojde niektorym blbe, ze ako som zaparkoval ?.. som aj kukal ci nemam dvere tuknute, ale nic som nevidel tak snad nie..

inak v nedelu bolo veselo, v noci som isiel s autom, vsetko v pohode nastartovalo.. jazdim, odparkujem a len som nieco vylozil a o minutu na to alebo kolko som isiel startovat, a auto uplne skapate.. ani nechytalo, ledva nejaky such som zapocul.. tak aj ked som si myslel, ze baterka tak rychlo odist nemoze, a ze to isto nou nieje, tak nakoniec to bola.. zobrali sme kable. napojili a nastartovalo hned.. :bmwball:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Solty
Auto: mhd

Utorok, 21. Februára 2012, 20:50

majro napísal:
dva dni po sebe som uz musel auto preparkovat, resp. len posunut par cm, lebo mam sikovnych susedov, ktorym je asi jedno ci obuchaju inym auto alebo nie.. vcera som zaparkoval v rade, a este som si nechal pomerne velku rezervu vpredu, kebyze predomnou auto bude vycuvavat, nech ma nebuchne.. ako som vystupil, tak za mnou zaparkovala zenska na golfe asi 15 cm od mojho zadku a nechala tak.. som si na nu pockal, povedal jej, ze by nezaskodilo kebyze parkuje kus dalej od auta pred nou, lebo ked sa ine auto relativne natesno za nu postavi, tak ze to nevytoci a obucha jedno druhe auto.. ona s prekvapenim ze to vaazne ?(bez ironie ](*,) ) ze dakujem za radu.. a zacala mi dalej nieco tliachat, ale to uz som isiel prec :D dneska zase velka medzera, vedla mna, a nejaky kkt zaparkuje vedla mna tak, ze ledva som nastupil cez svoje dvere a on asi tiez ledva vystupil kedze ja som nacuvany a on predkom.. a pritom z druhej strany ma necely meter priestoru.. ale natlaci sa na na.. to uz nedojde niektorym blbe, ze ako som zaparkoval ?.. som aj kukal ci nemam dvere tuknute, ale nic som nevidel tak snad nie..

inak v nedelu bolo veselo, v noci som isiel s autom, vsetko v pohode nastartovalo.. jazdim, odparkujem a len som nieco vylozil a o minutu na to alebo kolko som isiel startovat, a auto uplne skapate.. ani nechytalo, ledva nejaky such som zapocul.. tak aj ked som si myslel, ze baterka tak rychlo odist nemoze, a ze to isto nou nieje, tak nakoniec to bola.. zobrali sme kable. napojili a nastartovalo hned.. :bmwball:

Vitaj v Bratislave, sused mal z pásu nové auto tuším DACIU alebo niečo také, za pol roka ju má totálne ojebanú, doškriabaný lak a samá preliačenina, kebyže to je aspoň jeho vinou, tak vie že môže na seba nadávať, ale to všetko tieto hovadá čo tu parkujú a tí zazobaný kokoti, zlodeji a bukvice čo si odnášajú detički do cirkevnej súkromnej školy, 30 ročná piča čo si vytrtkala Q8smičku, sa otáča klasika telefón pri uchu do predu drc 1 uato spátečka drc 2 auto, dopredu drc 3 auto, spátečka drc 4 auto a potom odíde sused to videl a povedal, kebyže to spraví jemu tak jej odkopne späťák :thumbup: kebyže to spraví mne tak vytiahnem kľúče a môže ísť na celolak 8)

majro
Autor témy

Utorok, 21. Februára 2012, 22:01

tak ja uz som zvyknuty pomaly aj :D co sa tyka ineho, tak kebyze vidim nieco badatelne na aute, tak auto vedla uz ma vsetky 4 svetla na padrt.. zase u mna nastastie take pipiny niesu.. ale mozno velmi podobna odroda :twisted:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Februára 2012, 22:03

Ako vyzera Q8micka? :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

majro
Autor témy

Utorok, 21. Februára 2012, 22:13

google.. :D

inak dal som si zaslat vypis vybavy.. radsej to sem ani nejdem davat :D tych par cisiel a nazvov :twisted:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 21. Februára 2012, 22:17

Tak schvalne skus google a potom pochopis preco sa na tom smejem :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

majro
Autor témy

Utorok, 21. Februára 2012, 22:24

myslis to tak, ze neexistuje ? :D akoze nenasiel som moc fotiek, ale co sa tyka modelov, tak ma to audi zapisane medzi modellmi.. link cez pm bo nejdem si tu zasierat inou znackou temu :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA

Streda, 22. Februára 2012, 00:05

Ty si človek ktorý ma najviac spoločného a najradšej hovorí o parkovaní zo všetkych čo poznám :D.. ty tým žiješ normálne.. ešte že mám garáž.. :) lipko bol podla mna vandal.. treba opraviť :)
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

majro
Autor témy

Streda, 22. Februára 2012, 00:14

tak ty mas garaz, teba sa taketo problemy netykaju :)) ja len narazam na ludii s iq hupacieho kona, bohuzial aj taky su medzi nami, a pozehnane :P a tak nic nemam nove, tak aspon si postazujem :D lipko bolo od zimy, som si viac menej isty.. kedze ono uz bolo na tom mieste odlomene presne tak ako je aj teraz.. nic s autom teraz ani nemozem robit, zima je na vsetko.. cez leto uz nebudem pisat ako parkujem alebo ako parkuje xy :D to uz budu ine veci na pisanie ;) ak budu ovsem eurokoruny.. teraz sa zaujimam o specialitku do auta, este cakam na odpoved, a bude mensie prekvapenie pre auto :)) snad sa to podari
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28

Kto je prítomný