dlho som sem neprispel, tak to teraz napravim

takze ten podvozok stale neni nahodeny, nejak sa mi cez zimu nepodarilo a ani som nemal chut to riesit (soli + katastrofalna vozovka + peniaze), stale mi chybaju silace ale uz sa musim premoct a ist premerat priemery stablikov aby som mohol objednat strongflexy

lebo nemam dobry pocit s tych zvukov co idu odtial

ale zato sa mi podarilo vymenit konecne vsetky svetla za tie s oranzadami, aj spataky mam uz neemkove a ako darcek k 275 000 km auto dostalo kozene sedacky, celkom zachovale, len vodicova potrebovala trocha pozornosti. Kvoli nim sa znova omeskala oprava podvozku ale jednoducho som neodolal

na jar este planujem vymenu brzdovky, ta je uz nachystana a taktiez oleja v prevodovke a diffe ale ten este nemam. Mam pocit ze sa mi niekde zacina deraviet vyfuck takze ked pojdeme do servisu z podvokom tak necham to spravit a aj ho troska viac prezriet. Vyfuk chcem aj troska ohnut ak by sa dalo lebo koncovka napasuje do stredu mkoveho naraznika kedze som 4val, aby to bolo pekne v strede, mozno dam decentnu koncovku. Co planujem tak na dlhsie obdobie je novy lak, asi potom uz celolak lebo mam dost strabancov a dier od kamienkov, a pomaly aj zacina rasit hrdza

a k tym sedackam sa chcem spytat. Povodne tam boli obycajne nevyhrievane ale do oboch isiel kablik s fialovym konektorom. K spolujazdcovi do takej krabicky isiel aj biely a to som usudil ze je zatazovy senzor bagu. K comu boli tie kable? a otazka cislo dva: na novych su ine, vacsie konktory, tipujem vyhrievanie. Alebo je to nieco ine? a ako zapojim vyhrievanie, tak aby to vyzeralo ako origo, je tma predpriprava alebo musim tahat kable? diky za rady
edit: pribudol aj novy znak na kapote, ten stary bol katastrofa

diks drac1k