tak som sa konecne dokopal aj k hudbe, reprak aj zosik som uz mal davnejsie doma, vcera som zbuchal konecne bednu, ešte zvnútra vytlmiť a okobercovať momentálne este zhánam gumy a ked sa trochu oteply tak idem vyhadzat interier a komplet vsetko vytlmiť + ešte vymyslam s interierom niečo
tak som nevydržal a skusil dať disky na auto, ako tam budu sediet. vzadu su z vnutornej strany sakra na tesno asi budu musieť isť podložky, v predu su tiež na tesno, ale tam by to slo, len mi pridu trochu utopene, takze asi tiez podložky... Farbu diskov budem urcite menit, lebo tato sa mi k ciernemu autu vobec nepaci a chcem aby tie kola trochu kricali a nezanikali.
Tieto som mal vybrate, ved vies, pisali sme si ale tak som to nakoniec zrusil (mozno docasne). Strieborne by vyzerali skvele, jeden poliak ich ma na ciernom toure a vyzeraju mega. Hlavne na to nedavaj nic kikiriki
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
Jo bielu som mal na zozname a potom gunmetal s perletou ale taky svetlejsi, nie tmavy. Ja som ich mal vybrate koli sedanu na fanaticsoch... Ak ta mozem poprosit, vedel by si mi odvazit predny a zadny disk ? Dakujem
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh