... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Si ma zneistil trocha kedze aj magnaflow "vraj" trocha duni medzi 2-3t
michaltt napísal:Mne strasne dunel motor medzi 2-3k tak, ze to doslova rezonovalo. Po vymene motora takyto problem nemam, motor pocujem ale necitim ziadne vibracie. Ktovie cim to bolo...mozno nie priamo motorom ale niecim, co bolo uvolnene a pri vymene sa to dotiahlo. To zmiznutie dunenia som si vsimol ako prve, zrazu ticho v aute. Teraz mam vsak iny problem. Prvy tlmic za zvodmi je K.O, hrkoce ako plechovka plna klincov
michaltt napísal:U mna to iste, vcera inspekcia akurat ten tlmic to nejak nezvladol. Zaujimalo by ma preco....tristvrte auta som pomenil tak sa musel ozvat vyfuk. Mas nejaku radu, ci tam nahodit jazdeny tlmic alebo kupit nejake neoriginalne a nahodit ich namiesto neho ?
michaltt napísal:Na allegre zozeniem za par eur, aj keby vydrzal len 2-3 roky, aj tak budem postupne riesit cely vyfuk. Najprv zvody, potom koncak a nakoniec poriesim stred vyfukovej sustavy. Kazdopadne dik, idem ocekovat ceny
maniaczv napísal:radio je urcite kvalitne ale ked ja som zastanca origo ked si to predstavim tak to tam nepasuje niak jedine 2din origo alebo nahrada dinavin ale to je cena.. este mozno ako tak ak by bol ramcek ze radio bude v strete ale i tak to tam nepasuje
ale co mna je po tomvlastne ved je to tvoje auticko a aj tak je fajne a na tych kolach
dedo1 napísal:To mas sice pravdu, ale originalnemu radiu nepripojim iPOD normalne tak, aby ho dobijalo, aby sa dali vyhladavat skladby a aby sa to vsetko dalo robit priamo radiom alebo z volantu. A aspon sa da nastavit podsvietenie na oranzovu, takze to nebude take strasne. Snad
dedo1 napísal:Test fit bez akychkolvek uprav. Pojde to v pohode s podvozkom ,trosku lemy, odklony a je to, predok je v ok uz teraz.
DrakulaVladimir napísal:Tie kola su ppci,v 18" sa nerobili ?