... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
dedo1
Autor témy
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Re: [E46 325i LPG Touring] Dedo pt.2

Utorok, 19. Februára 2013, 21:43

Aj toto riesenie najviac pocut medzi 2-3000 ale nie je to nic co by bolo otravne. Ak ides do zvodov tak je to aj tak jedno, lebo to bude hlucne, s tym nespravis nic. Inak sa mi zda, ze je to asi nejaka blba oblast otacok, kedy najviac duni(ak sa to tak da povedat) aj seriovy vyfuk, minimalne u mna, aj ked som bol rozmaznany z diesla kde to klepkalo pri ustalenej rychlosti viacmenej rovnako, bez ohladu na rychlost a otacky, ked to pritiahnem za vlasy.
michaltt napísal:
Si ma zneistil trocha kedze aj magnaflow "vraj" trocha duni medzi 2-3t
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

michaltt
Kraj: Košický

Utorok, 19. Februára 2013, 21:49

Mne strasne dunel motor medzi 2-3k tak, ze to doslova rezonovalo. Po vymene motora takyto problem nemam, motor pocujem ale necitim ziadne vibracie. Ktovie cim to bolo...mozno nie priamo motorom ale niecim, co bolo uvolnene a pri vymene sa to dotiahlo. To zmiznutie dunenia som si vsimol ako prve, zrazu ticho v aute. Teraz mam vsak iny problem. Prvy tlmic za zvodmi je K.O, hrkoce ako plechovka plna klincov :D
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

dedo1
Autor témy

Utorok, 19. Februára 2013, 22:06

tak zase take nebolo, ze dunenie, len bolo pocut vyfuk najviac, ale nemyslim ze je to chyba. Ja sa teraz potrebujem dostat na diagnostiku a vymazat adapt. hodnoty, po vymene lambdy, aby som vedel ci som odstranil kolisanie otacok. Inak ja som prekvapeny, ze na 10 rocnom aute je vyfuk, v takom stave ako je, ozaj klobuk dole...
michaltt napísal:
Mne strasne dunel motor medzi 2-3k tak, ze to doslova rezonovalo. Po vymene motora takyto problem nemam, motor pocujem ale necitim ziadne vibracie. Ktovie cim to bolo...mozno nie priamo motorom ale niecim, co bolo uvolnene a pri vymene sa to dotiahlo. To zmiznutie dunenia som si vsimol ako prve, zrazu ticho v aute. Teraz mam vsak iny problem. Prvy tlmic za zvodmi je K.O, hrkoce ako plechovka plna klincov :D

michaltt

Utorok, 19. Februára 2013, 22:13

U mna to iste, vcera inspekcia akurat ten tlmic to nejak nezvladol. Zaujimalo by ma preco....tristvrte auta som pomenil tak sa musel ozvat vyfuk. Mas nejaku radu, ci tam nahodit jazdeny tlmic alebo kupit nejake neoriginalne a nahodit ich namiesto neho ?
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

dedo1
Autor témy

Utorok, 19. Februára 2013, 22:29

A myslis ze zozenies neoriginal, aspon trosku kvalitny? Ci tam chces dat bosal co po dvoch zimach odpadne? Ja by som asi skusil zistit cenu origo vyfuku, mozno budes prekvapeny, viem ze napr. intercars vedia obj. aj origo diely, a niektore ceny su zaujimave. Nie vsetko, dost vela veci maju drahsich ako v BMW, ale za opytanie nic nedas, a mozes mat origo.

michaltt napísal:
U mna to iste, vcera inspekcia akurat ten tlmic to nejak nezvladol. Zaujimalo by ma preco....tristvrte auta som pomenil tak sa musel ozvat vyfuk. Mas nejaku radu, ci tam nahodit jazdeny tlmic alebo kupit nejake neoriginalne a nahodit ich namiesto neho ?

michaltt

Utorok, 19. Februára 2013, 22:32

Na allegre zozeniem za par eur, aj keby vydrzal len 2-3 roky, aj tak budem postupne riesit cely vyfuk. Najprv zvody, potom koncak a nakoniec poriesim stred vyfukovej sustavy. Kazdopadne dik, idem ocekovat ceny :thumbup:
Lowered wagon - pribeh

dedo1
Autor témy

Utorok, 19. Februára 2013, 22:39

Ak mas takyto plan, tak potom nie je o com, ser na origo, ak ho mas za dva roky davat prec....
michaltt napísal:
Na allegre zozeniem za par eur, aj keby vydrzal len 2-3 roky, aj tak budem postupne riesit cely vyfuk. Najprv zvody, potom koncak a nakoniec poriesim stred vyfukovej sustavy. Kazdopadne dik, idem ocekovat ceny :thumbup:

dedo1
Autor témy

Pondelok, 25. Februára 2013, 17:18

Dnes som objednal nejake audio veci + v stredu by som mal mat doma podvozok, kolesa su vyrovnane pripravene na lakovanie. Audio pojde len taky "lajtik" HU /////A cda 117ri + /////A ktp 445 + interface na ovl. na volante a samozrejme ramik. Na disky som predbezne rozhodnuty na obyc. striebornu, ale kludne skuste aj inu, mozno si necham poradit :wink:
Obrázok
Obrázok

maniaczv

Pondelok, 25. Februára 2013, 17:41

radio je urcite kvalitne ale ked ja som zastanca origo ked si to predstavim tak to tam nepasuje niak jedine 2din origo alebo nahrada dinavin ale to je cena ](*,) .. este mozno ako tak ak by bol ramcek ze radio bude v strete ale i tak to tam nepasuje
ale co mna je po tom :D vlastne ved je to tvoje auticko a aj tak je fajne a na tych kolach :twisted:

dedo1
Autor témy

Pondelok, 25. Februára 2013, 17:44

To mas sice pravdu, ale originalnemu radiu nepripojim iPOD normalne tak, aby ho dobijalo, aby sa dali vyhladavat skladby a aby sa to vsetko dalo robit priamo radiom alebo z volantu. A aspon sa da nastavit podsvietenie na oranzovu, takze to nebude take strasne. Snad
maniaczv napísal:
radio je urcite kvalitne ale ked ja som zastanca origo ked si to predstavim tak to tam nepasuje niak jedine 2din origo alebo nahrada dinavin ale to je cena ](*,) .. este mozno ako tak ak by bol ramcek ze radio bude v strete ale i tak to tam nepasuje
ale co mna je po tom :D vlastne ved je to tvoje auticko a aj tak je fajne a na tych kolach :twisted:

maniaczv

Pondelok, 25. Februára 2013, 17:48

dedo1 napísal:
To mas sice pravdu, ale originalnemu radiu nepripojim iPOD normalne tak, aby ho dobijalo, aby sa dali vyhladavat skladby a aby sa to vsetko dalo robit priamo radiom alebo z volantu. A aspon sa da nastavit podsvietenie na oranzovu, takze to nebude take strasne. Snad

jj sak jaska ako vravim radio to urcite nieje zle a mas aj viac funkcii ktore vyuzijes ...

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Pondelok, 25. Februára 2013, 18:37

pekné pekné, už aby to bolo všetko nahodené :thumbup:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

DrakulaVladimir
Auto: 7er
Kraj: Bratislavský

Utorok, 26. Februára 2013, 21:53

Tie kola su ppci,v 18" sa nerobili ?
dedo1 napísal:
Test fit bez akychkolvek uprav. Pojde to v pohode s podvozkom ,trosku lemy, odklony a je to, predok je v ok uz teraz.

IMG_0719.jpg

IMG_0720.jpg
735i
525iA ex
320d ex

Obrázok

dedo1
Autor témy

Utorok, 26. Februára 2013, 22:06

V 18 su iba repliky a tie su nie pekne, lebo su ploche, takmer rovne...
DrakulaVladimir napísal:
Tie kola su ppci,v 18" sa nerobili ?

michaltt

Utorok, 26. Februára 2013, 23:56

Drakula, mozes zohnat aj 4x9j ale stale to budu 19" - teda ak je problem sirka a nie velkost alebo naopak
Lowered wagon - pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných