... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dendo
Auto: E30 325i
Kraj: Bratislavský

Re: [e32 740d] - d for drift - obedík

Štvrtok, 27. Marca 2014, 20:56

:mrgreen:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

cayman
Auto: E34 540i 6q

Štvrtok, 27. Marca 2014, 21:02

Keby si mal odpalene teplotne cidlo asi by si mal problemy aj so startovanim. Ja ked som mal odpalene toto cidlo (nie na BMW), tak som mal problem za studena nastartovat, az po strasne dlhom toceni. Si to myslelo, ze motor je teply a daval malo benzinu, co pri studenom motore nechcelo chytit..
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler

daily MB GLB 2021

E90 330i EX

F!z:k
Autor témy
Auto: E36, E32

Nedeľa, 30. Marca 2014, 08:31

Taaak zase sa daco odvarilo :D

Čo tu máme dnes? Cize, reku ideme jazdic. Uz dlhsie som citil dake "preskocenie" po ubrati plynu ked som tocil dvojku plny kotel. Vravim si ze asi uz daco na naprave odchadza tak to uz dorazim nech aspon viem co to je :D Teraz sa prejavila dalsia vec, ked som tocil volantom tak sa nejako zadrhaval ale vravel som si, snad to prestane a odderie sa to co sa derie :D Jazdilo sa teda dalej no postupne sa to zasekavalo viac - neprijemne ked treba zatocit. Presli sme este nejake kilometre a uz to bolo o dost horsie, vzdy ked som pustil plyn tak jak keby dakto buchol do auta wrecking bálom. Tak si vravim asi vypadali hlavne silenty v naprave. No nic blbnut sme prestali, zastali o dakych 15km dalej pozret ze co je tomu volantu. Daco tam evidentne drelo tak som otvoril kapotu a mykal volantom.. Potom pozeram, motor by asi nemal skakat ked tocim volantom :D Gradaciu deja mame za sebu, nebudem to dalej natahovat a napisem vysledok: doslova odjebanyy kus drziaku motora, oba silenty K.O. a oba silenty prevodovky su zle. No a ten volant teda nesiel preto, ze motor si tam lahol jak vedel a oprel sa mi o ten kardancek na volantovej tyci :D No ked sme to uvideli a dosmiali sa tak som si s chutou povedal Because Racecar! :D

Cize co treba spravit: vsetko co som mal pred par dnami vypustit servo, motorolej, dole servopumpu, alternator, olejfilterhousing s hadicami, drziak motora a tak :smile: Nastastie nemam nic custom takze drziak motora snad zapozicia bnykolas, silenty motora a prevodovky pojdu silonove a na buduci vikend chcem jazdit :D

Takze tu chyba cast drziaku motora so srobom a kusom silentu motora :D
Obrázok

Takto levituje druhy silent
Obrázok

Silent prevodovky je daky rozseknuty :D
Obrázok
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

bnykolass
Auto: vela

Re: [e32 740d] - d for drift - drziak motora K.O. :D

Nedeľa, 30. Marca 2014, 08:47

Reakcia "co ti jebe ono sa odjebal drzaik motora" bola uplne top :D Bnykolass s.r.o. rad zapozicia drziak motora aj silon aj predlohu aby sa mohlo driftit !!!
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

M42B18
Auto: 535i535i535i
Kraj: Košický

Nedeľa, 30. Marca 2014, 13:48

wrecking ball :P ... Nejak casto ti odchadzaju tie drziaky a silenty, neni nieco zle poskladane ? Alebo tie uchyty motora a silenty boli trochu odjebane uz predtym a pojebali aj drziaky prevodovky lebo to bolo cele volnejsie, a ked si tie drziaky prevodovky vymenil za nove tak sa uz definitivne rozjebal najslabsi clanok - drziaky prevodovky ? Alebo ma motor taky krutak jak dara rolins na rotopede, ze ukruca drziaky?

Autor témy

Nedeľa, 30. Marca 2014, 13:57

M42B18 napísal:
wrecking ball :P ... Nejak casto ti odchadzaju tie drziaky a silenty, neni nieco zle poskladane ? Alebo tie uchyty motora a silenty boli trochu odjebane uz predtym a pojebali aj drziaky prevodovky lebo to bolo cele volnejsie, a ked si tie drziaky prevodovky vymenil za nove tak sa uz definitivne rozjebal najslabsi clanok - drziaky prevodovky ? Alebo ma motor taky krutak jak dara rolins na rotopede, ze ukruca drziaky?

Hej vreeeeekinbaaal :D Ono je to takto: drziaky prevodovky aj s drziakom odisli prvy krat koli tomu, ze jeden drziak motora uz asi bol K.O. a hlavne neboli silonove a na prevodovke boli. Cize motor pruzil a tie male drziacky na prevodovke nepruzili a preto ich ulomilo. Keby su sade silony, je to pohoda len som bol lenivy to tak riesit :D Teraz odisli drziaky prevodovky koli tomu ze motor tam lietal jak chcel. No a jasne ved tie drziaky motora tam boli snad z prvej republiky a tie nekonecne clutch kicky co tomu davam kedze nemam hydronadu to proste nemohlo vydrzat :D No pojdu vsade silony a bude pokoj.
Obrázok
Obrázok

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 30. Marca 2014, 14:08

zas neblazni, nahodou sa to prestane kazit a co potom budeme citat? :lol:

potom ostavaju este e30 a e34 a ked nahodou aj tie vytweakujete, tak sme nahrati :lol:
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Autor témy

Nedeľa, 30. Marca 2014, 15:16

Neexistuje! Aby sa driftkara nekazila :D
Obrázok
Obrázok

Autor témy

Streda, 2. Apríla 2014, 08:51

Dame update nech mame lajky, toto snad ten motor uz udrzi na mieste :D

Obrázok
Obrázok
Obrázok

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: [e32 740d] - d for drift - nyloon silon stocking pantyho

Streda, 2. Apríla 2014, 09:23

Uz si rozmyslal nad vlastnymi drziakmi motora z ocele? Moj tip je ze toto odrovna tie liate znovu. :smile:

Autor témy

Streda, 2. Apríla 2014, 09:33

Nerozmyslal no myslim si, ze to bude ok :D
Obrázok
Obrázok

bnykolass
Auto: vela

Streda, 2. Apríla 2014, 11:03

Ja mam silon uplne vsade ked sa dalo tak v sobotu sa uvidi ci to vydrzi nieco :D
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

bajer88
Auto: vaše mamky

Streda, 2. Apríla 2014, 11:41

bnykolass napísal:
Ja mam silon uplne vsade ked sa dalo tak v sobotu sa uvidi ci to vydrzi nieco :D

a ked nahodou nie aspon pekné zabery budu :)

Brevis
Auto: zatiaľ fábia

Piatok, 4. Apríla 2014, 05:44

po odporucani od malevil som si precital pribeh

fizik, super pribeh, neskutocne som sa narehotal :thumbup: ste uplne ujebani s celou vasou crew (v tom najlepsom slova zmysle)
velky respekt za sikovnost a volu sa do niecoho takeho pustit, snad budem mat na vas niekedy stastie v BA
zvuk V8 je neskutocny :thumbup:

tak vela zdaru a nech to jazdi

Autor témy

Piatok, 4. Apríla 2014, 10:21

Vdaka za pochvalu a malevil mi robi reklamu uz? :D Tak to jej tiez dakujem :D Bnykolasovi dakujem za silon, drziak a hambáč, kobrakai dakujem za priestor a tak dále :D

No zda sa, ze v nazve pribehu budem len menit vzdy status ze JAZDIME/NEJAZDIME :D Tak teraz zas pre zmenu ideme, vcera bola vycerpavajuca sichta u bnykolasa, vsechno rozdelat, olej von, servo pmpa, alternator, olejfilterhousing, trubky, drziak.. No staci dame fotky :D No jediny problem je, ze ten motor na silonoch je asi o 1cm viac v predu a vidlicky prevodovky su tak na hrane.. No treba to dako doriesit kym sa to neulomi :D

Tu su pozostatky silentov a zlomeny drziak motora :D
Obrázok

Vsechno ven a nainstalovany novy drzacek
Obrázok

[b]Silon everywhere/b]
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných