Taaak zase sa daco odvarilo
Čo tu máme dnes? Cize, reku ideme jazdic. Uz dlhsie som citil dake "preskocenie" po ubrati plynu ked som tocil dvojku plny kotel. Vravim si ze asi uz daco na naprave odchadza tak to uz dorazim nech aspon viem co to je

Teraz sa prejavila dalsia vec, ked som tocil volantom tak sa nejako zadrhaval ale vravel som si, snad to prestane a odderie sa to co sa derie

Jazdilo sa teda dalej no postupne sa to zasekavalo viac - neprijemne ked treba zatocit. Presli sme este nejake kilometre a uz to bolo o dost horsie, vzdy ked som pustil plyn tak jak keby dakto buchol do auta wrecking bálom. Tak si vravim asi vypadali hlavne silenty v naprave. No nic blbnut sme prestali, zastali o dakych 15km dalej pozret ze co je tomu volantu. Daco tam evidentne drelo tak som otvoril kapotu a mykal volantom.. Potom pozeram, motor by asi nemal skakat ked tocim volantom

Gradaciu deja mame za sebu, nebudem to dalej natahovat a napisem vysledok: doslova odjebanyy kus drziaku motora, oba silenty K.O. a oba silenty prevodovky su zle. No a ten volant teda nesiel preto, ze motor si tam lahol jak vedel a oprel sa mi o ten kardancek na volantovej tyci

No ked sme to uvideli a dosmiali sa tak som si s chutou povedal Because Racecar!

Cize co treba spravit: vsetko co som mal pred par dnami vypustit servo, motorolej, dole servopumpu, alternator, olejfilterhousing s hadicami, drziak motora a tak

Nastastie nemam nic custom takze drziak motora snad zapozicia bnykolas, silenty motora a prevodovky pojdu silonove a na buduci vikend chcem jazdit
Takze tu chyba cast drziaku motora so srobom a kusom silentu motora
Takto levituje druhy silent
Silent prevodovky je daky rozseknuty