Som skoro 2 týždne bez auta, čo ho mám fotiť pri dome?
Včera som zaniesol alternátor mechanikovi, vynutie a mostík KO, vraj by sa mi repas ani neoplatil, cenovka vraj 300€. Tak som išiel pre jazdený. Dnes som to skladal, nahodil sa nový alternátor. Chýba mi už len nahodiť hadicu od IC do egr a nahodiť remeň, ale už som nestíhal.
Jakeeeeee mám nervy... Všetko založené, nahodene, motor vyumyvany. Idem to nakopnúť, baterka KO, zoženiem káble, nastartujem alternátor úplne na piču. Auto išlo 2 minúty, na budikoch údaje od 117 do cca 075, nasraty jak hovado. Zajtra rozobrať, letieť pre ďalší, už 3 alternátor a dúfať, že už to pôjde...
Už to jazdí, včera som nahodil už konečne dobrý alternátor. Ale medzitým sa úplne vybila baterka, takže testovacia jazda prebehla až dnes. Alternátor dobíja, tak ako má.
Dnes som zohnal postranné voditka na CSL, pasujú z predfl, takže neni treba m paketove, sú rovnaké. Cez víkend dúfam nahadzujem.
Vieš čo tie plasty som vybrusil a použil som základ na plasty a čierny matný sprej.. S výsledkom som spokojný, lepšie ako predtým, už boli doskriabane..