tak dnes som sa trochu nudil tak som si nastriekal ladvinky na matnu cienu. podla mna to vyzera celkom fajn ale mohlo to byt aj lepsie spravene a tu je vysledok
Pekne to vyzera...ale neoplati sa striekať. Dnes už sú čierne ladvinky lacne. Toto sa ti obije od kamienkov Opýtaj sa Števa Ale inak pekne autičko..už len kolaaaaaaaa
No, hlavne by to chcelo frnut kapotu nech tam nemastie dobky od kamienkov a bude to ok.
Ten stred na foto nevyzera tak dobre ako real, v skutocnosti sa tie strieborne mriezky v strede hodia k tim ciernym ladvinam.
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song
Takze vcera som bol konecne kupit aspom nejake kolieska na moje auto. mozno to nebude kazdemu po chuti ale mne sa to paci. Su to len 17" ja som viac nechcel a su to vraj nemecke repliky takze by mai byt kvalitne. Co vravite???
No nieje to bohvie co ale ked sa pacia tebe tak je to OK...Mozno keby boli 18Ky tak by to bolo krajsie..Alebo by som si to vedel predstavit v uplne ciernej farbe tie kolesa!
Next ??? BMW E-36 328i Coupe..ex BMW E-36 318i Sedan..ex LADA 2105,1200,2103..ex Presuvadlo: Renault Clio 1.2
tie kolesá mi na predfl. coupé nejako nepasujú ale ked sa ti to páči :) a ked si už začal ladiť červenú s čiernymi doplnkami tak by si mohol poriešiť aj lišty okolo okien strašne tam nesedia tie chróm lišty
V pohode, jedina vec co by som vytkol, su "zasunute" zadne kola, chcelo by to trosku podlozit
som zvedavy jak to posoby nazivo, na foto mi to celkom ladi s tymi cierno chrom ladvinamy
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song