Tak sa mi konecne naskytla moznost e46 v kombiku a tejto motorizacii, vsetko vyzeralo OK, male chybicky by sa nasli ale rozhodol som sa akceptovat aj cenu...
No doma som zistil ze deklarovana 2005 (hned mi to bolo podozrive lebo motorizacia) je vlastne 2001...co je horsie, ze sa to stalo nedopatrenim, chybou pri prvom zapise na SK a predchadzajuci majitelia boli v tom ze to je ozaj 2005...tak otazka co teraz?
Inak nepoznate tu dakto ciernu 330dxT, v M pakete, cierny strop, siber, sivy interier, teraz ma aj prerobeny poface (zatial neviem ci rozmar alebo buracka), v 2005 dovezena na SK a pohybovala sa v okoli TN....ked bude treba dam aj SPZky, pripadne VIN
Zajtra hodim aj foto
PS: horsie je ze mne sa to auto paci

Aktualizacia:
Nakoniec sme sa dohodli, auto zostava u mna

Motorizacia uz tu je spomenuta
v papieroch ma rok vyroby 2005 alebo bohuzial je to 2001 alebo 2002, toto neviem presne ako zistit...
Ma to servisku a tam su prve zaznamy 2002
M paket II
Siber
Cierny strop
Sivy interier, sportove sedacky
Zatmavene skla, myslim ze od vyroby
16:9 Navi
Mulit M volant
(ostatne doplnim z papierov)
Co chcem poriesit:
- treba vymenit osvetlenie SPZ - nejaky majsterko tam namiesto svetielok dal LED pasik prosim pekne
- strhnut folie z tych zadnych svetiel - HOTOVO
- chromove ramceky okolo budikov - HOTOVO
- na leto kola BMW styling 135 (pripadne cosi podobne, kludne aj repliky)
- troska upravit priebehy kriviek
- dat obsit volant, je dost zosuchany a teraz je na nom ten mega navlek, fuj - HOTOVO
- cuvacia kamera, ak by to slo - PODME RIESIT
- pripojenie telefonu pre prehravanie hudby
- nesignalizuje nezapnuty pas, mozno len vypnute na diag
- automaticke svetla, este neviem ako to presne funguje na aute - ked dam auto, tak vzdy mi svietia svetla, uz neriesim :) - HOTOVO
- uzamknutie auta pri rozbehu HOTOVO
- osobne sa mi sivy interier az tak nepaci, ak by som sa dostal k ciernemu, vymenil by som to, ak nie, troka poopravit farbu, je zosuchana najma u vodica - INTROS ZOSTAVA SIVY, takze len OPRAVNA SADA NA KOZU - HOTOVO
- tapacir sibra - objednane nove uchyty
- este nesvieti v na kufrovych dverach ziarovka, vypalena - HOTOVO
- treba STK a EK - HOTOVO
no najskor:
- nejde mi displej, vyzera ako keby chcel nabehnut no zostane len tak jemne svietit a nic nezobrazuje, ovladanie a vsetko funguje, naslepo - asi vadna mechanika mk3
- displej ani nejde uplne vyklopit aby sa dala vytiahnut kazeta
- na ovladani radia chyba jedno kolecko, prave - HOTOVO
- svieti airbag - HOTOVO
- svietia brzdove dosticky - zrejme nezapojene alebo blbe kontakty na dostickach - HOTOVO
- nezamyka veko nadrze - zatial neviem co - HOTOVO
- ovladac lavych zadnych dveri stahovania okna je ulomeny - HOTOVO
- parkovacie senzory si pipaju ako chcu - HOTOVO
- nesvieti osvetlenie interieru, asi vypalena ziarovka - HOTOVO
- nejde prava bocna smerovka, asi ziarovka, uz ani lava - HOTOVO
- nadrzka ostrekovacov tecie tam kde ide do nej ten motorcek, poriesime alebo nova bude - HOTOVO
- xenony sa nenaklapaju, bud motorceky alebo cidla vysky, pozrieme - HOTOVO
- nefunguje zadny stierac ani jeho ostrek - to ale bude asi suvisiet s tym ze je napevno zablendovane zadne okno, aj na palubke mi ukazuje ze otvorene, dakto tam zrejme odpojil elektriku - HOTOVO
- ani vpredu ani vzadu nejde stava do zasuvky 12V - HOTOVO
- chyba "kryt" pravej hmlovky, takze dokupit - HOTOVO
- v motore citit naftu, vyzera to na hadicku z predohrevu - HOTOVO
- vzpery kufra to uz maju za sebou, treba nove - HOTOVO
motoricky a podvozkovo zatial vsetko OK ale pojde este na kontrolu
Zatial nepatrim medzi vas... ale vlastnim (uz len) toto: