... všetko o BMW ...
.Ale bola bohovina jak sme prisli vsetko objednavat a ani sa ma nepytal kolko mam love,proste treba toto,hento,tamto,cena stupala a ja som zelenel

Ľuboš PP napísal:Drzim palce!
vola valcov v bloku 1,5mm do stran,tak ze velmi krasne pozdravujem chlapov v bazare a hlavne tie cedulky,kde je napisany pocet kilometrov,vraj 220.000 mal.Svokor iba zalamoval rukami a povedal,ze v rakusku v bazare sa to nemoze stat,aby predali dakomu take dojebane auto,nikto tam nechce tak ojebavat ludi ako tuna.
chembos napísal:clovece drzim palce
mi TDS liga mame stym trable, ale tak aj to treba
ja som trafil na dobry motor a cerpadlo
nech sa aj tebe poradi byt spokojnym, ako som ja![]()
Zajtra porobim foto a to tu posturam....caw(te).
.No chlapi,auto uz malo ficat v stredu,no ako stale kokotina na zaver a ne ta naljacnejsia.Odyslo vstrekovacie cerpadlo,stalo 4mesiace s celim autom a bola v nom kvalitna nafta,po ktorej rozobratim cerpadla sme vyberali hrdzu z vnutra.Vsetko uz bolo na vlasku,svokor mal odyst do rakuska uz vo stvrtok v noci,no obetoval sa a este zostal,ale ja som rychle musel riesit cerpadlo.Posiel som do Kežmarku,kde mi ho chalani zrepasovali,utesnili,nastavili...zobrali 195€ a palby domov zakladat.Vcera sme boli obydvala dobyti,tak sme maximalne nahodili naspat retaze,zalozili prsia.Startlo az dnes o 13:00hod a mne sa kurva roziaril usmev po tych mesiacoch trapenia,zhanania.AUto ma super zvuk,super chod.
Nech uz poslucha do smrti