... všetko o BMW ...
mellissimo napísal:Pekna 5ka paci sa mi a mas aj skvelu SPZ taku som cel no nevyslo
belowzero napísal:ja by som skor riesil byt tebou mkovi naraznik... pri takom cukriku by to bola lahoda :)
BMino napísal:ten naraznik nahrej teplovzdusnou pistolou a prihni ho ako treba, ale nahrievaj to opatrne a naj z vnutra
a prasknute zazvarat
chembos napísal:tento problem mam aj ja, a polku naraznika som uz z vnutra vystuzil pevnym plastom, ktory som do tohto naraznika prisroboval, neni to vidiet ze to tam je, a naraznik nesucham az pozemi skoro, ako bolo tomu predtym
skus to nejak tak vyriesit, vloz tam cez celu sirku plastovu vystuhu ktora ti to zdvihne
...alebo to nahrievanie, ale to som ja neskusal, nechcelo sa mi stym jebkat![]()
ale M-naraznik by som nedaval, pokazi to origo vyzor, a zachvylu bude kazda e39s paketom, a takychto bude malo
bmw777chose napísal:
hm...a mam na firme teplo vzdušku,ale dole sa mi ho nechce davat...mohlo by to ist aj tak.No,tak nad tym porozmyslam kamoš,diky.
bmw777chose napísal:
-Je niečo natom,čo tu pises...vyskusam preca Mkovi,ved stary si necham,opravim,uvidim.Ale Mko je iste.
-A maš ten plast nanitovany,alebo iba samorezky,ako?
BMino napísal:
mozes aj z vonku, ale opatrne, cela operacia je tak na 5 min