BMW F07 530d GT BMW E65 740i facelift BMW E61 530d Tour/ex BMW E39 523i Touring/ex BMW E36 325td Limousine/ex BMW E36 328i Individual /ex BMW E36 320i Limousine /ex BMW E36 320i Coupe /ex BMW E36 316i Limousine /ex
To je zabijak času toto,dnes som pasoval škary:dvere a blatniky ,tak sa tesim kedy uz konečne budem robit na motore a podvozku ta plecharina je na hlavu
Zdravim,tak konecne som sa po dlhom case zase rozbehol,zberal som eura aby som mohol dalej pracovat na mojom projekte,pieskovacka isla posledne 2tyzdne skoro nonstop a podarilo sa opieskovat skoro vsetky veci,zadnu napravu zacinam davat dokopy prednu tak isto, motor je este v pieskovacke.Ako vravim cela moja robota stala na eurach ako u vecsiny z nas:) co mam nove:BODY nechcem davat je to podla mna take posledne ,zohnal som si uz pouzivany pistol na POLYMER,dosiahnem s tym presne to co vyslo v roku1989 z fabriky,všade davam dvozlozkovu farbu DUPONT,nato ze nesom ziadny lakyrnik tak to ide celkom dobre.
Prílohy
Naposledy upravil/-a e30maniac v Streda, 26. Júna 2013, 20:23, upravené celkom 1 krát.