a uz stacilo len motor pozapajat a natocit, lenze to LEN nestacilo
ked sa motor usadil tak nasledovalo zapajanie hadic a vyskitol sa problem vtom, ze mi sme chceli menit hadice a nemali sme eskapasky, a cca o siestej vecer zhanat v meste taky tovar nic moc, nakoniec nas benzinky zachranili
ked uz bolo vsetko zapojene, nasledoval start motora, po otoceni klucikom blikli svetla a vsetko zhaslo, vtedy som uz kolaboval a padal k zemi

nastastie to vyriesila vymena baterky, kedze henta uz nejaky mesiac stala
pri opetovnom starte sa zacal pekne motor roztacat, no pekne zrovna nie, taky zvuk nema ani pokazene vodne cerpadlo aky zvuk stoho motora isiel, samozrejme ze hned nechitil, po 5tom startovani stale nic, a nikto nevedel co stym je, tak zacalo sa obvolavat ze co moze byt zle, a nakoniec sme prisli nato ze vsetko by malo byt dobre, tak se zacali startovat zas.
Motor zacal ,,odpalovat´´ na jeden, mozno dva valce, pri dalsiom startovani mozno na 4-5 valcov a zrazu naskocil, lenze zas krasny zvuk traktora bez kritu hlavy, no zvuk proste katastrofa, a po pusteni plinu motorom zatriaslo asi 5 cm na kazdu stranu a zadymil a zhasol, samozrejme dalsi infark
ale kedze uz odpaloval tak ze reku musi ist aj keby ho budeme rukami tocit
zacalo sa startovat a motor chytil ale sa strasne ozyvaly zdvyhatka ventilov, a motor mal strasne nekultivovany chod, ale kedze uz bol nastartovany tak sme ho drzali plinom v cca 1200 otackach, pretoze pri volnobehu nevladal a zhasinal
asi po 2 min chodu sa ohrial, premazal, zdvyhatka sa rozbehali kolko tolko a motor isiel aj na volnobehu, proste ozil
ale zvuk a celkovy chod si pozrite na videu, ale tu uz motor siel najnormalnejsie, nazaciatku videa pri vyzsich otackach a potom na volnobehu ale napokon zhasol, ale uz normalnejsie
takze vsetko nakoniec klaplo a ja som rad ze som rad
a najhorsie premna bolo ze pri tomto vsetkom nebola zapojena vôbec voda a motor siel beznej, ja som nechapal a triasol sa nech to prezije, ale upokojovali ze to tych par min prezije
zajtra sa doleje voda, pozapaja zbytok a auticko pojde, takze 6 hodinovy startovaci proces vysiel