Caute,
Tak som sa (konecne) rozhodol uverejnit pribeh mojho, inak prveho, auta.
Spolu s kamosmi ktori mi nevidane pomohli (este raz vdaka
spawner snoo Tomi) sme sa presunuli 8. januara 2010 do Bratislavy (inak 4 chlapi v Swifte

)
Ked sme sa konecne dostali na dohodnute miesto uz tam cakalo BMW 328 Coupe. Prvy dojem bol velmi pozitivny, ale kamosi nevahali a obzreli a vyskusali auto. Zavady nastastie nenasli. Teda auto zmenilo majitela s tym ze este vecer sme povodneho majitela odviezli z BA do Novych Zamkov.
Samozrejme nejake zdrzania sa vyskytli (ci uz cestou tam alebo naspat) a spat na vychod SR sme dorazili az o 2:30.
K autu boli nastastie zimne disky s gumami (zadne 255/40 !!) + letne disky s gumami - co dost ulahcilo situaciu.
Ako bonus som hned nasledujuci den obdrzal od mestkych poskokov pokutu lebo som zle zaparkoval (ono nie je celkom jednoduche zaparkovat o 2:30

)
Od doby nadobudnutia BMW som ho zacal systematicky prerabat - aj ked v inzerate bolo uvedene "TOP stav" asi viete ze (formalne) sa to pise do 95% inzeratov

Auto vyzera by v celkom OK stave, az na nejake to buchnutie v minulosti (ale to je poctivo opravene).
Co sa tyka predchadzajucich majitelov - podla nemeckych TP malo 2 majitelov (starsi pani). A v roku 2008 ho kupil chlapik z Novych Zamkov.
Nejake technicke data:
Rok vyroby:
08/1999
Motorcek: 2793cm³
193koni
Prevodovka manual 5 st.
Farba: titansilber metallic
Vybava je celkom OK - automaticka klima, xenoxy, dazdovy senzor, CD-menic, MC radio, elektricke sedadla s pamatou.
Teraz nasleduje dlhsi zoznam co bolo na aute menene:
Kupene disky BMW dopplespeiche 68 s letnymi pneu (Dunlop / Pirelli) + renovacia diskov (+ vyvazenie).
Kupena 2 sada BMW doppelspeiche 68 na zimne pneu + renovacia diskov.
Vymena: motorovy olej 5W 30, prevodovkovy olej, olej do diferencialu, brzdova kvapalina, napln do chladica, napln do klimy, dezinfekcia + test klimy.
Vymena: predny lavy a predny pravy blatnik, vymena predny naraznik.
Prelestenie plexi krytov prednych svetiel a krytov hmloviek.
Drobne opravy zlicovania naraznika a oprava malej preliaciny.
Celolak.
Oprava poskodeni celneho skla od kamienkov.
Odhrdzenie lemov - vnutorna cast blatnikov.
Odhrdzenie podvozku.
Komplet nova konzervacia podvozku.
Vymena zadneho silentbloku a prednych silentblokov.
Geometria.
Novy M-packet volant.
Nove original CD radio.
Novy CD menic (mp3).
Nalakovanie tapacirov (v dverach) a stredovej konzoly nanovo do povodnej sivej farby.
Vymena potahu sedadla operadlo(roztrhnuty lem).
Vymena potahu sedadla sedak.
Vymena palivoveho, vzduchoveho filtra, filtra do klimy a stieracov.
Vymena tesnenia pod hlavou valcov.
Vymena tesneni Vanos.
Vymena olejovych hadic a separatora oleja.
Vymena zamkov kapoty.
Vymena blinkrov (bocne).
Oprava zatvarania dveri vodica.
Vymena intererovych veci: dvierka stredova konzola, ozdobne prahy dveri, senzor airgabu v sedadle, nejake interierove listy a opierky v dverach.
Kupa podloziek pod SPZ BMW® klub :-)
Teraz to najdolezitejsie fotky: