Huráááá konecne doma zadne svetla s bielou smerovkou(tomanger dik) a od herriho (dik) sklo na predne svetlo. Dnes zmontujem dokopy. Už čakam iba na žiarovky H1 PLASMA XENON, a H1 BLUE XENON a montujem na káru
BMW E39 528i M packet EX BMW E46 330Ad Touring M packet EX AUDI Q7 3,0TDI S line EX BMW E36 320i Coupé M packet EX Rover 75 1,8B EX Seat IBIZA 1,4B
daj potom vediet ci aj daco vidno s tymi ziarovkami, a ako dobre s nimi vidno
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
tak konecne nahodene zadne svetla s bielou smerovkou ... lenže kabeláž nepasuje takže sa to dnes bude prerábať. A taktiež som zmontoval Angel Eyes do nových svetiel H1 H1 , zgeneralkoval som motorčeky a už sa čaka iba na žiarovky H1 blue xenon efekt a H1 plasma xenon
Dik ta tvoja vykopávka tiež nieje na zahodenie ... =) .. nebývaš nahodou v tom činžaku vymalovanom jak velkonočne vajce? .. ..alebo tam niekde... minule som sa s Patresom z TO vozil na jeho novej kraske a sme tam zahliadli tvoj stroj
BMW E39 528i M packet EX BMW E46 330Ad Touring M packet EX AUDI Q7 3,0TDI S line EX BMW E36 320i Coupé M packet EX Rover 75 1,8B EX Seat IBIZA 1,4B
to som bol až pri šibeniku .. vodice a tie dedinky... primerka? no tam vychádzala priemerka okolo 6,5-7,5 bo som išiel čisto na spotrebu a naspak okolo 8 a viac... natankoval som full doma... a prešiel som s tym cele madarsko slovinsko a až v chorvacku niekde na vrchu tych hôr som tankoval ... pamatam si to dobre... bola tam pekna kosa brrrr
tak dnes sa porobili dalšie malinke úpravy spolu z montovaním AE pre StreetSpirita ... Výfuk z 328 .. upravena diera v difuzory na 2rulu, nahodene bočne biele smerovky.... najbližšie (August) ma čaka výmena serioveho podvozku za Bilstein B10 ...
Prílohy
Naposledy upravil/-a KISS-MY-ASS v Štvrtok, 24. Júna 2010, 21:07, upravené celkom 1 krát.