Takze po dlhej dobe som sa konecne dostal k tomu, aby som sem pridal aj ja svojho tatosa

Je to dovoz z DE, ale kupoval som to uz na SK znackach. Pri kupe malo za sebou cca 160.000km, dnes uz nieco cez 192.000km. Kazdopadne som s autom zatial spokojny, jazdne vlastnosti su velmi dobre, obzvlast potom ako som vymenil prakticky cely podvozok. Spotreba po meste tak 10-11l, mimo mesta a na dlhsie vzdialenosti sa da dostat aj pod 8l. Ocenujem automat, najma pre jeho pohodlie. Ma to aj moznost akehosi sekvencneho resp. manualneho radenia, ale priznam sa ze to vyuzivam skutocne len minimalne. P.S.: Hamann nema s autom spolocne nic okrem nalepky na blatnikoch, boli na aute uz ked som ho kupil a kedze som si na ne celkom zvykol zrejme tam aj zostanu.
E46 325Cir.v. 2000, prve prihlasenie: 2001
motor: M54, 141kw (192hp)
farba: Orientblau metallic (317)
interier: Standardleder/Schwarz (N6SW)
Order options:205 automatic transmission
225 sport suspension settings, deletion
249 multi-function for steering Wheel
279 lt/aly wheels star spoke 45
320 model designation, deletion
423 floor mats, velour
428 warning triangle
434 interior trim
459 seat adjustm., electr. w. memory
473 armrest, front
481 sport seats f driver/front passenger
488 lumbar support driver/front passenger
494 seat heating f driver/front passenger
502 headlight washer system
508 park distance control (pdc)
522 xenon light
534 automatic air conditioning
662 radio bmw business cd
801 germany version
863 europe/dealer directory
879 german/owners handbook/service booklet
Series options:255 sports leather steering Wheel
520 foglights
548 speedometer with kilometer reading
550 on-board computer
882 battery in luggage compartment
851 language version germany
+ auto malo pri kupe na moje potreby celkom postacujucu audio vybavu:
radio ALPINE CDA-9851, zosik XETEC VECTOR V 350.6, subwoofer XETEC XIRCUIT X-8 S, repro vzadu HERTZ, vpredu som nezistoval...
Auto som kupil na jesen 2008, pricom odvtedy prebehlo par oprav(uprav):
Letne gumy FALKEN FK 452 – 225/40 ZR18 92Y (predok) a 255/35 ZR18 94Y (zadok) + podlozky vpredu aj vzadu boli uz pri kupe
Vymenene naplne + filtre (motor, automat, diferencial, servo, brzdovka)
Vymenene odvetravanie klukovej skrine, senzor vyfukovej vacky, spodne koleno sania
Vymenene tesnenie po vekom + 6x sviecky NGK BKR6EQUP
Vymenene tesnenia vanosu – BEISAN SYSTEMS
Komplet GO podvozku (pruziny EIBACH PRO KIT, tlmice BILSTEIN B4, ulozenia, manzety a dorazy, tycky a gumy stabilizatorov, vsetky predne a zadne silentbloky, komplet P a Z kotuce + platnicky (MEYLE) + geometria
Vycistenie a naolejovanie KN vzduchoveho filtra (vlozka)
+ v najbližšej dobe je na pláne:
Vymena relatiek centralu
Mensia preventivna GO chladiaceho systemu (vodna pumpa, termostat, remene, kladky + napinak atd.)
Opravna sada na kozu (osuchany bok vodicovej sedacky, hlavica paky, mozno aj volant)
a este zopar foto: