tak kapoty uvidim jak budu peniazky aj s ostatkom pojdu v bududcnosti do farbi ale este uvidime inaksie uz mam nejake to videjko sice este len z battlu ale dufam ze coskoro pribudne aj z dnesku :)
http://www.youtube.com/watch?v=q_iRBjYPM8U
takze asi pred tyzdnom pribudol do nasej rodiny dalsi clen
kedze auto som kupil s polamanou napravnicou tak sme sa pustili dnes do vymeny maros s tommym mi prisli pomoct aj ak viacej boli het jak mi pomahali
tu je staro nova napravnica :)
uz som sa pustil do rozoberania
medzi tym jak som sa drbal s rozoberanim tommy sa vytesoval na napravnici
a tu mate majstrovske dielo potpm som uz na to nemal nervy a sli sme domov :)
taze dlho sa nic nedialo tak trosku som dnes pofotil moje cierne dnes dostalo nove svetlo od maxa pretoze stare bolo rozbite a nedavno sa nahodili nan kola z bieleho pretoze na biele sli dezenty nejake tie fota
ani nie tak odlahcujem ako mi vadili na nom niektore veci ktore je potrebne odstranit a uz ked som sa do toho pustil tak by som chcel uz zrobit vsetko ci sa to podari uvidime a este nejake veci mi doma zavadziaju na skrini tak uz sa nevedia dockat kedy budu fungovat
aaaa este taka jedna teta sa tesi na bembe len este vaham ci to tam je potrebne alebo ju posuniem dalej
v pohode mozes to tu nechat moja predstava farby uz je chcem nieco jednoduche co nebude drahe aj ak by to trebalo prelakovat a tak nieco taketo
diablo: rucnu som nasiel na ceskom drift fore a poslal mi ju michal dobierkou ale nieco podobne sa da zohnat tusim na speed pro alebo potom tu bratia moldavcania co som pozeral maju tiez nejake rucne
aaa cenu nepametam ale tusim kolo 1500kc ju michal daval +postovne
alebo by som sa nechal inspirovat farbou diablovej m3 :) tez pekna cervena
takze dnes sa makalo na bielom zisla sa cela banda fuserov a pomahalii rozoberat trhat niektore veci ktore si nezeam mat na aute tak tu su nejake fotky
takze tu to zacalo a tu ej podpis jedneho cloveka ktory mal za ulohu toto auto nastreikat a patrymu moja vdaka za to ze tak kvalitne ako bolo aj cele auto pripravene a aj nastriekane boli tie podbehy aj nalepene