Ale vobec mi to nevadi, prave ze mam radost ked vidim taku reklamu. Biela E30 a IC
uz ked ta tu mam erik mi spominal ze jedine v ic sa da objednat potreboval by som nove srubi aj tie kruzky na nastavenie vole ventilov vies co myslim ak nie poslem ti presne fotku jedna sa o motor m30 b35 dakujem
ja tych skrutiek mam doma zopar.. len ta dialka.. by som ti ich daroval aj z vahadlami, len prene treba niekoho poslat, alebo ked je niekto od vas v BA, nech sa zastavi.. kuknem kolko ich mam..
pocuj vahadla mne netreba ja tam mam kovane koniky stacia mi tie kruzky popripade skrutky ktore idfu cez nich nevedel by si mi to supnut do obalky a poslat popripade mi to posli na dobierku a nejake prachy ti dam nech mas aspon na kavu za ochotu dik pekne :)
dneska sme dali obmedzovac na 6400 pockal som pokial sa auto zohreje vytocil do obmedzovaca a nespravilo nic motor je dalej tichucky takze jedine co mi ostava je pomalicky posuvat obmedzovac vyzsie az zistim kde je hranica ono s erik som vcera kecal bol kuknut na svoju ex ci to nemze byt sposobene aj tym ze su tam kovane koniky a proste ten konik sa nepodda tak ako seriovy a ten stelovak nepodrzi tak v tych otackach
pekne pekne :) Dúfam, že sa uvidíme v Púchove na poslednom kole :)
skor asi nie pockiam este na jedno miirally co sa ide doma a ide dole hlava na aute neda sa to takto jazdit tlakuje mi to pomalicky hadice a pukaju oleja vo vode stale pribuda