Takže ahojte klubaci ... Pred 3 dnami som kupil BMW E36 compact 316 75 KW ... niečo o mne ... S klubom mam uz ake take skusenosti mal som VW Vento a som clenom VW klubu ... Mam 18 rokov a som študentom Hodruša Hámre Umelecka skola odbor Kováč zámočník ,,, za tieto tri dni som bol pod autom a zistil som ze mam otrhnnuty uchyt na stabilizatore co opravim inak derave neni na aute som zatmavil smerovky vyhodil LED svietenie lebo to nefungovalo a dal stickerbomb na krytki vid foto
Prílohy
32782560.jpg (65.46 KiB) 2019 zobrazení
FucK WomaN . I LovE My BMW :)
BMW E39 525tds :) EX:Volkswagen Vento 1,8 55KW BMW E36 Compact 316i 1,6 75KW
Dakujem vam :) dufam ze bude sluzit postupom casu budem pridavat nove foto zatial som tam dql sticker a zatmavil smerovky predne :) najskor ale musim porobit veci ktore je viac treba
FucK WomaN . I LovE My BMW :)
BMW E39 525tds :) EX:Volkswagen Vento 1,8 55KW BMW E36 Compact 316i 1,6 75KW
Takže dnes som sa pustil do stropnice ... na kolko na autičko nemam momentalne moc času na kolko som maturant tak robim iba malinke upravy no auto je uz davno na PD špz a vymenil som filtre oleje .
Uh ta cervena stropnica neviem, mne to nereze, citil by som sa ako v bordeli. Inak pekny tour
Aky tour?
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín