... všetko o BMW ...
kobrakai napísal::D mám rovnakú farbu len s m20b25 motorom ako projekt. Dvere mi chytili túto zimu presne ako tebe, zadné tapacíre sú tiež takto odlepené aj od plastov kľučiek (to som riešil rozrezaním tapecu pod tou latkou a trochu som ho natiahol), presne mam problém s dvierkami nádrže - len nieje ohrdzavená ale je nejaká polámaná/vypraskal lak. Už som kupoval nejaké diely z ebayu, v tejto farbe je extremny problem zohnať diely. Pred asi dvoma mesiacmi bola jedna m20b25 bronzit na rozpredaj v prahe, už jej asi ale niet, a potom niekde v ústí nad labem bola bronzit m30b30ka.
Ked vidim taky "pečovaný" motor chce sa mi plakat, moj uplne rovnaky stav, už šlo do neho cez 1600€ a stale nejdemePrihlasenie tiež je ešte v nedohladne, tiež je auto z AT.
Ja som ale zatiaľ naložil do interieru celkom zachovalú kožu, zohnal som si el. šiber miesto manualneho, všetky el okna miesto všetkych švihadiel, Mtechnik páku a Mtechnik_I volant, pripravený je aj exteriérový Mpaket. Niekedy.. možno o dva-tri roky to bude aj jazdit snad.
Dogg88 napísal:Tak tu by ti veru moje Borbety pasli paradne