Tak po dlhšom čase som niečo sa bavil s autom..
Keďže mne moc M-packet svetlá nerežú a zase tá oranžová na nich moc svietila, kúpil som transparentný čierny sprej a asi o 2 odtiene som stmavil zadné svetlá, predné a aj bočné smerovky. Autíčko dostalo nové čelné sklo, nové emblémy, kožený poťah volantu, nastriekal som prahy, pretože už boli vyblednuté.
Plyn mi trošku zadrhával, tak som vyčistil škrtiacu klapku. Netušil som kedy boli naposledy menené sviečky, tak som vymenil aj tie.
Medzičasom som musel zhodiť výfuk, pretože to malo zvuk ako Fiat 126p

problém bol v tom, že tesnenie pri motore už moc netesnilo a hlavne sa tam objavili dierky, cez ktoré utekal vzduch. Takže mi to v servise zavarili a auto má zvuk aký má mať.
Chystám sa teraz vymeniť zadné ložiská, lebo už riadne hučia, vpredu kotúče a obloženie, pretože to trasie a musím prísť na to, prečo mi auto pri udržiavaní rýchlosti a otáčok sem tam cukne a na palivomeri ukáže v ten moment 0l/100km. Ďalej chcem spojazdniť centrál, ale to sa asi musím najprv spojiť s lukym. Pridávam pár fotiek.. stále najprv originál a potom trošku úprava

Keď dám auto po technickej stránke úplne dokopy, tak sa chystám na nejaké optické úpravy, ako výfuk a odtrhovú lištu.. No ide to pomaly v závislosti od peňazí, ktoré treba pchať aj niekam inam, nie len do auta

. BMW E36 318i, M43B18 (85kW), 04/97 ... (ex)
. BMW E46 318i, N42B20 (105kW), 05/03 ... na predaj
. BMW E87 123d, N47B20C (150kW / 195kW), 07/08 ... na predaj
.. A na siedmy deň Boh stvoril BMW, pretože so ženou by sa muž nudil ...