... všetko o BMW ...
Bawo 740 napísal:Dobré nervy si musel mať,hlavne že sa nič nestalo.Podla mňa on zaparkoval "normálne" medzi pruhy vedla teba,nechal tam neutral a vytočil kolesá,odišiel a auto pomaly cúvalo kým bol majitel v obchode.Neviem si predstaviť debila ktorý by zaparkoval taktoNa aute nemáš žiadny škrabanec od neho?
Little player napísal:Dnes ma postihol jeden impozantny zazitok a to moct si vyskusat e39 99´ 540i protection full vybava okrem gps, 6kvalt. Mozem zodpovedne prehlasit ze to bolo najlepsie auto ake som mal moznost vyskusat s tym ze som neskusal len embecku, fatas a moje veterany... Myslim ze staci jedna jazda a ine auto uz nechcete. Auto je maximalne pohodlne, so zachovanim vynikajucich sportovych vlastnosti podvozku. Najvacsia sila je ukryta v motore V8 ktoreho zvuk dokaze uplne nahradit akykolvek hifi system. Zrychlenie je neuveritelne, zrychluje od 0 pomaly do nekonecna. Rucicka rychlomera sa splha s lahkostou hore a jej uhlova rychlost je podobna s uhlovou rychlostou rucicky otackomera. Zrychluje linearne a brutalne, az z toho ovisa sanka. Z rychlosti okolo 180 po stlaceni plynu je zrychlenie rovnako prudke ako pri nizkych rychlostiach. Okamzita spotreba pri 120 na 6ke je okolo 6l. Vyzera to na lasku na prvy pohlad. Majitel vsak este nevie ci ju preda, no a ja mam v hlave tiez tak trochu misch masch, kedze doteraz som nad 5kou nejak ani nerozmyslal. Kazdopadne niekolko hodinovu nepretrzitu euforiu som uz davno nezazil