... všetko o BMW ...
tibie napísal:opravoval lak
Steewe napísal:cistilo sa EGRko ?
michaltt napísal:Potom napis, ci to pomohlo. Tiez chcem zohnat Carbaflo, ale padol si mi do rany, takze cakam na report.
Wincik napísal:vrzganie aa pukanie v interieri si teda odstraňoval ? ak áno.. to by aj mne bodlo.. kde si to teda všade mazal .. a kde si tú vecičku možem zohnať
nadro napísal:Vrzganie a pukanie zmizloTento prípravok kúpiš v BMW Bavaria Žilina. Ja som ho dostal na vyskúšanie od klubáka Bengall za čo mu veľmi pekne ďakujem. Dnes som bol s autom u našich na Kysuciach a ani vrzg. Je veľmi príjemne keď je v aute ticho. To ticho posunulo to auto o triedu vyššie
Ináč včera si prešlo auto skúškou ohňa. Viezol som na prednom sedadle fotografa, ktorý mal a to počúvajte dobre 200kg!!! Keby, že mám športové sedačky tak sa do nich nevôjde a poláme mi sedačky. Potom prestúpil do tej kamarátovej sedmy a tam skoro vyvalil dvere a na stredovej konzole pozapínal tým širokým bokom skoro všetko čo sa dalo
jozko2828 napísal:Vidim ze je nas tu viac co idu otestovat active tourer skor nez pride do showroomov...