... všetko o BMW ...
fritolko napísal:Takže JB4 je vlastne troška sofistikovanejší Powerbox ?
//MPower napísal:toto vsetko ti da 450k competition pack. nechapem naco by ti tam bolo 550-600 koni, uz pri 450 ma problem to auto s trakciou ked je ine ako idealne pocasie..Ten motor na závodných mapach bude zrazu ovela agresívnejšie reagovať, bude viac trhať, bude nervoznejší, zrazu začneš počut ako sanie v motorovom priestore sposobuje vír, zátah do sedačky bude ovela impozantnejší a pod sedačkou cítiš ako ti striela výfuk ktorý zrazu vydáva oproti serii nenormálny orchester na celú ulicu a pastvu pre uši. Toto všetko sa prenáša do sedadla vodiča a pre mna je to zrazu úplne vymenené auto, úplne iná jazda, zážitok a pocit ktorý sa da zažit len v superšporte proste niečo čo v seriovej M3/M4 vživote neprežiješ.. Toto je u mna definícia športového auta ktoré po pracovnom týždni vytiahnem. Proste vňem, sluch, pocit nenahradia pre mna žiadne čísla.
Fuxxo napísal:toto vsetko ti da 450k competition pack. nechapem naco by ti tam bolo 550-600 koni, uz pri 450 ma problem to auto s trakciou ked je ine ako idealne pocasie..
speedfred napísal:Minimalne by mala zvládať meranie 0-100 , na 1000m atd.. Ja som JB4 nemal tak len čo si matne pamätám s študavania for ešte s času 335i :) Ako že ja ti to jednoznačne odporúčam hlavne v kombinácii s výfukom, ked nebudeš spokojný lahko predáš ale za tu súsenost to stoji. Tato by mala byt na tvoje auto tak študuj :)JB4 dokáže aj nejakú telemetriu,či meranie časov na kolo a pod.?
speedfred napísal:ja neviem jazdiť v zákrutách,tak to potrebujem nahnať aspoň na rovinkách :-))
//MPower napísal:dobre pohoda, stretol som takeho cloveka zhodou nahod v piatok, vo vrabloch, ktory tiez povedal ze M3/M4 su strasne popici auta a ze vedia z nich spravit este vacsiu zverinu, ze spravi mi z toho ine auto (ktore som mu ale povedal ze ja by som urcite nepotrebovalFuxxi tak teraz ja niečoTo ako ty nechápeš načo mňe alebo ľuďom by bola 600k M4 tak su zase ľudia ktorý nechápu načo si niekto kúpi športové coupe s 20d motorom alebo čínske pneu na 5.0 V8 (príklad, nič v zlom). Ale je to v pohode, taký je svet ľudia majú vlastne názory a potreby a každy normálny človek to rešpektuje tak pohoda :) Tak vidíš, pre teba je Competition maximum možného a ja si viem s kľudom predstaviť 150k viacej a ako snimi naložiť (bezpečne). A len tak na okraj, jazdil som niekoľko krát M3/M4 či už s CP alebo bez, tak viem presne aké to je :) Ale v jednom máš pravdu, vyjebat dobre sa dá aj na Felicii, na to fakt nie je potreba 600k.. to už je ale tým kusom za volantom.. Ale ja sa nikomu nesmejem za to že sa vydrbal, stať sa to môže každému, dôležité je jazdiť bezpečne a mat rozum za volantom 600k auta.