... všetko o BMW ...
Roman320 napísal:Ja sa prikláňam tiež k tímto čo tu dal matyson keď sú origo+gumy tak to nieje až tak strašná cena.
PavelKedro napísal:o šajze čo mi to dali tĺci jedny dva krát som sa ich pýtal či môže ist povedali ano !! ja to tam skusim dat ked sa to bude divno správat objednam ten BMW
matyson napísal:Len aby nebolo neskoro,pokial je predajca seriózny určite vymení.Skús za to nič nedaš,pokial nebudú mať ten BMW zober niečo iné za tú sumu.
PavelKedro napísal:
po pravde ma odrádza to že tam treba davad podložky alebo sustružit stredovú dieruinak kola su samozrejme vynikajúce a pevné.
počuj ty by si sa pustil do toho mojho vánosu ? semtex mi asi týžden nezdvíha mobil tak neviem čo teraz, bmw service je posledná šanca
spec napísal:Peknee doporučujem ti kupit aj ten Clay Kit budes čumiet čo ti za svinstvo zíde s toho laku.Potom daj echo ako si spokojny s tym pripravkom na kožu.Autoglym je pecka fakt rozdiel oproti turtle a pod veciam.
Inač aky rozdiel je medzi tym Utra deep shine a Super resin polish?Nie su to podobne prípravky?
odkedy ho mam som sa ho ani len neumyl, nemám na neho vôbec čas a bude este horšie ! dam ho za zostatkovú cenu