... všetko o BMW ...
Zarrick napísal:Ale jde to, jedno auto sice stále odstavené, ale tož čo už :-) Inak gratulujem k úspešnému STK a EK, mňa to našťastie čaká až o rok a pol.
//to mi pripomína, že na E36ke mi STK aj EK končia v lete 2018Musím sa toho auta dovtedy zbaviť
///filipe46 netreba špecifikovať "okolo firmy Mondi", celé to mesto je tak zamorené že až neskutočné.
filipe46 napísal:Riešite hlúposti choďte sa previesť cez Ružomberok okolo firmy Mondi scp tam dobré hnoje nahcytáte do pľúc.
Ako tu už bolo spomenuté o tých e46 150kw. Bola tú jedna e46 330d ktorá mala 320ps a 750nm a toto bola tvoja reakcia, ale však čo jeden je frajer a druhý nemá na to....
Killo napísal:prečo ma uražaš ? :) nepoznaš ma a ani moje auto tak prečo tolko negativity ? :)Len proste ma nastartoval ten e46KAR a uz to islo.
Killo:k e46 to bolo k tomu pacientovi nad tebou, co sa chvali ze zamoril vzduch v okoli 7m svojimi splodinami. Premiove preto lebo 90% e46tok co som videl jazdit su kyble.
2RBA napísal:tu je to normalne
K€nny napísal:nie, moje dpf je daleko horsie podla par jedincov ako nejake mondi prosim ta :)
haha ta reakcia...
Milosss napísal:Keď v obchode ukradneš banány a chytia ťa, tiež budeš kričať že však Fico rozkradol celý štát, tak ty môžeš aspoň banány?
Napster050 napísal:Aspon u audi sa to nazyva OPFk tým filtrom dodám len toľko, že z priamovstrekového benzínu ide tiež rovnaké malé svinstvo a doteraz to nikto neriešil... pár áut už dostalo "DPF" aj na benzíny (neviem ako sa to správne nazýva na benzín).
takže očakávam, že všetci čo máte benzín priamovstrek sem dáte tiež faktúru za dodatočne montovaný filter....
PristineShip napísal:no v nemecku je to v niektorých prípadoch nutné dodatočne domontovať....myslim, ze tu bola debata o tom, ze DPF filter tam od vyroby bol a niekto ho vybral. nikto nikomu nekaze dodatocne domontovat filter do auta, ktore mu predali bez neho.
PristineShip napísal:aha, cize ked sa vykucha DPF treba sa pozriet na Mondi Ruzomberok, a ked sa poukaze na to, ze dodatocna montaz a montaz na prinavratenie vozidla do povodneho stavu je trosku rozdiel, treba sa pozriet na Nemecko. To je super priklad ked sa bavime o aute, ktore by v Nemecku neprezilo 24 hodin bez toho aby ho poslali na odtahovke k ceskym hraniciam s mastnou pokutou.
PristineShip napísal:aha, cize ked sa vykucha DPF treba sa pozriet na Mondi Ruzomberok, a ked sa poukaze na to, ze dodatocna montaz a montaz na prinavratenie vozidla do povodneho stavu je trosku rozdiel, treba sa pozriet na Nemecko. To je super priklad ked sa bavime o aute, ktore by v Nemecku neprezilo 24 hodin bez toho aby ho poslali na odtahovke k ceskym hraniciam s mastnou pokutou.