Po delší době souhrn věcí, co se udělalo:
- vzadu jsem nasadil dvojitou chromovou koncovku a oddělal označení modelu:

- proběhla oprava obou AE (postupně přestaly svítit - přerušené kabely)
- zimní setup:

- auto dostalo chip. Neni to zadny download z netu, je to chip odladeny primo na moje auto. Borec si s tim vyhral krasne a rozdil opravdu obrovsky. Sam jsem neveril az takove zmene. Auto jde krasne za plynem, zrychleni ve vyssich rychlostech o hodne lepsi. Celkove je auto podstatne zivejsi. Je to naladeno rozumne, zadny obrovsky narust na turbo, treba turbo bude muset pracovat "vic" jen o 5%. Pred chipem probehla diagnostika motoru a motor je v nejlepsi kondici, nic nacateho, tlaky OK. Momentalne ma auto tedy
145kW/200hp a tocivy moment 420Nm, coz si myslim, ze jsou pekne hodnoty. Az bude trochu casu a objevim nekoho rozumnyho, rad bych si vse overil na brzde, ale pocitove to je neskutecny rozdil.
-upgradoval jsem iDrive na nejposlednější verzi, zde pár postřehů, co je tam jinak:
Nejdříve ale pár věcí, co nejdou vyfotit. První je, že to hraje fakt líp a druhá, že ve starší verzi iDrivu jsem po přepínání FM/AM/CD na volantu nikdy nemohl přepnout na AUX. Tenhle bug je v nové verzi vychytaný a dá se přepínat mezi všema variantama. A hlavně nová verze běhá o dost svižněji, takže už tam není taková prodleva mezi stiskem tlačítka a reakcí na obrazovce. Tak a teď fotky:
- nový design úvodní obrazovky

- nově uspořádaná nabídka po stisknutí iDrivu (funkce "info"). I podnabídky jsou lehce modifikované

- tohle nevím, jestli je nová funkce, každopádně jsem si jí dříve nikdy nevšiml

- toto mě potěšlo v navigaci. Ve starší verzi to bylo řešený dost debilně, až nepoužitelně, teď je to pěkně v nabídce a přehledně. Je tam i dost předvoleb, podle kterých hledat, včetně kritérií jako cena (např. u restaurace atd.)

- lehce změněná grafika u map

- změněné barevné schéma v nabídce Entertainment (rádio + CD + AUX). Evokuje to ve mě design některých aplikací na iOS7 :)

- vymakanější dopravní info na cestě (po potvrzení nabídky se ukazují detaily překážky)